פירוש ממצא בלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירוש ממצא בלב
    דניאל
    05/12/2008

שלום רב, אני בחור בן 19 בדרך כלל בריא. מזה תקופה ארוכה שאני מרגיש דקירות חזקות פעם ביד ימין ופעם ביד שמאל לסירוגין, מין תחושת כאב הנמשך מספר שניות מספר פעמים ביום, בנוסף, כאשר אני נותן שתן, יש לי קציפה בו ואף נמצא חלבון בשתן 10 מ"ג, תדירות מתן שתן יחסית גבוהה. לאחרונה ביצעתי סדרת בדיקות לחץ דם וכולם הראו דופק מהיר של כ- 120 פעימות לדקה. ביצעתי בדיקת א.ק.ג שהייתה תקינה פרט ל- "סינוס טכיקרדיה" 115. בנוסף לכך, ביצעתי סטיק לשתן שהראה 20 מ"ג חלבון, משקל סגולי גבוה (1030) וקטונים בשתן (- +). בבדיקת האקו לב שהופניתי לעשות נמצא "אנאוריזמה של המחיצה הבין עליתית" ויש לציין שבעבר היה לי הזיות ריח ודימום נרחב (ייתכן והיה מפרצת קלה זמנית במוח ללא טיפול)..... פניתי לקרדיולוג שאמר כי מדובר בתנועתיות ולא אנוריזמה, ונתן לי כדור להורדת הדופק והמליץ על פעילות גופנית יום-יומית....קשה לי להאמין לו ועדיין אני דואג ומרגיש נשירת שיער, עייפות וחולשה. על מה מצביע ממצא זה???האם ישנו טיפול מתאים???? תודה רבה. אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירוש ממצא בלב

הוספת תגובה

• בעיה

ד``ר רוברט הפנר
    05/12/2008

דניאל,
    אחלה שאלה! מה הקשר בין החלבון בשתן הזיות, דימום נרחב, מפרצת קלה זמנית במוח, דקירות וכו וכו,
    בוא תתרכז ותנסח שוב את השאלה ובקצרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו