בדיקת א.ק.ג.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת א.ק.ג.
    יונית
    12/12/2008

ד"ר שלום!!! בת 41 בעקבות דופק מהיר וחולשה קיצונית כמעט התעלפות לדקות ספורות, אחרי יומים מהמקרה פניתי לרופא משפחה משום שעדין הרגשתי חולשה הוא ביצע א.ק.ג בבדיקה נרשם: . גל T שלילי ב-AVF L3 האם יש לזה משמעות ? האם זה קשור למה שעברתי? הוא שלח אותי לבצע דופלר ממתינה לתור תודה יונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת א.ק.ג.

הוספת תגובה

• אקג

ד``ר רוברט הפנר
    12/12/2008

יונית
    לא בהכרח יש עם זה בעיה. גלי ה T ב III ו AVF צריכים להיות חיוביים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

רינת
    13/12/2008

ד"ר שלום!!! תודה שענית לי אבל אני מעוניינת לדעת במידה וגלי Tהפוכים מה משמעותם לגבי תפקוד הלב אצלי או בכלל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקג

ד``ר רוברט הפנר
    14/12/2008

את תפקוד הלב רואים למשל בבדיקת אקו, לא לפי גלי T. הממצא שציינת לא ספציפי למחלת לב בהכרח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו