מוות החייאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוות החייאה
    מלי
    24/12/2008

שלום,
    בבקשה אם תוכל לענות לי, כאשר מישהו מתעלף ונאמר אני מנסה להחיות עם פעולות החייאה, האם ייתכן שהאדם הזה יקבל דום לב בגלל פעולות החייאה לקויות שעשיתי לו? או יכול להיות מההלם יקבל דום לב?
    מבקשת תשובה בדחיפות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוות החייאה

הוספת תגובה

• תהי יותר ספציפית

ד``ר רוברט הפנר
    24/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דר'

מלי
    25/12/2008

מישהי התעלפה ואני לא בדקתי דופק מהלחץ ישר התחלתי ללחוץ על החזה ולהנשים מהפה , לאחר היא הזיזה את הפה ולא פתחה עיניים כמו עיוותים בפה היו לה או ניסתה להגיד לי משהו, לא התייחסתי והמשכתי בשלי להנשים אותה, לאחר מספר דקות היא הפכה להיות כחולה והבטן שלה התנפחה. לאחר שהחובש הגיע באיחור הוא קבע שהיה לה דום לב מוות קליני. דר' אני רוצה לדעת האם אני הרגתי אותה? האם היא פשוט התעלפה ולא היה לה התקף לב כמו שאמרו ? אני חושבת שמהפחד שלה כשהנשמתי אותה היא קיבלה דום לב?! בבקשה תעזור לי לפתור את ז כי זה מציק לי מדובר במישהי קרובה אליי מאוד מאוד ... למה הבטן שלה התנפחה? מההנשמה שלי? אולי לא הייתי צריכה להנשים אותה אולי היא נחנקה מתוצאה של הנשמה? מדובר בחיי אדם יקר בבקשה תענה לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אתה לא עונה לי?

מלי
    28/12/2008

בוקר טוב דר', למה אתה לא עונה לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

מלי
    28/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר רוברט הפנר
    28/12/2008

מלי,
    אני באמת לא יודע מה לענות לך, התאוריים שלך לא עוזרים כדי לתת לך תשובה מקצועית.
    את צריכה לעבור תקופת הרגעה. בכל מקרה נראה שאת עשית הכי טוב מצדך כדי להציל את המצב.
    אגב, אפשר ללמוד במסגרת מד"א החייאה בסיסית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו