איבוד הכרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד הכרה
    רוית
    27/01/2009

שלום, בשנה האחרונה איבדתי את ההכרה 3 פעמים (בטווח של חצי שנה מפעם לפעם), בכל הפעמים הייתי בזמן ישיבה בשירותים. הרופאים אומרים שזה כתוצאה ממאמץ בשירותים אך אני יודעת שבפעם האחרונה שזה קרה לי כלל לא התאמצתי וזה קרה... עשיתי את כל הבדיקות האפשריות וכולן יצאו תקינות לאן עליי לפנות עוד על מנת לאבחן את התופעה? תודה, רוית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבוד הכרה

הוספת תגובה

• בת כמה את ואיזה בדיקות עשית?

ד``ר רוברט הפנר
    27/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבוד הכרה

רוית
    28/01/2009

שלום, אני בת 29 בפעמים שעברו שזה קרה לי עשיתי בדיקת EEG, אקו לב, רופאת נשים, אקג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבוד הכרה

ד``ר רוברט הפנר
    28/01/2009

האמת שזה לא מקצועי ולא נכון לנסות לטפל בך דרך האינטרנט.
    "בגדול" אני חושב שאין לך בעיה למרות איבודי ההכרה. ממליץ לך לפנות לקרדיולוג או לפנות למרפאתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו