כאבים בבית החזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבית החזה
    אני
    02/02/2009

שלום, אני בת35 לפני כחודשיים התחלתי לסבול מכאבים בחז, ביצעתי מספר בדיקות א.ק.ג. שיצאו תקינות ובדיקת אקו לב שתוצאותיה: normal chambers dimensions and function no significant valvular or structural heart abnormality detected. trivial to mild mitral regurgitation noted. no obvious mitral valve prolapse noted. trivial tricuspid regurgitation/ כמו כן בסעיף הפרשנות לבדיקה: mitral valve: there is trace mitral regurgitation/ tricuspid valve: there is trace tricuspid regurgitation. right ventricular systolic pressure is normal. לציין כי אני חיה בחו"ל והקרדיולוג שטיפל בי ציין כי הבדיקה תקינה והממצא אינו משמעותי ואינו דורש שום טיפול. אני בכל זאת מודאגת והייתי שמחה מאוד לשמוע את חוות דעתך בעניין.תוך הסבר קצר לממצא בדיקת מאמץ יצאה תקינה. תודה רבה בברכה ישראלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבית החזה

הוספת תגובה

• אקו לב

ד``ר רוברט הפנר
    02/02/2009

ישראלה,
    הנתונים שכתבת לגבי האקו לב באמת בגדר הנורמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אני
    03/02/2009

תודה רבה ישראלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו