כאבים בחזה לאחר שלושה צינטורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה לאחר שלושה צינטורים
    צמרת
    06/02/2009

שלום לך, אני בן 70. עברתי שלושה צינטורים בשנה ורבע האחרונים. בכל צינטור הוכנס סטנט ללא תרופה בבכל פעם בעורק אחר ללב. בשני הצינטורים הראשונים לא היו כל תופעות לוואי. לאחר הצינטור השלישי, שנערך באמצע ינואר 2009, אני חש מיידי כמה ימים כאבים בעצמה חלשה עד בינונית בחזה מצד שמאל ללא הקרנות. כאשר אני חש בכאב אני לוקח איזוקרט בתרסיס והכאב עובר. אחרי אחד הכאבים אושפזתי לבקורת ולא נמצא מאומה. גם האנזים שמעיד על אוטם לא נמצא. אחרי כל אירוע אני מבצע בדיקות הא.ק.ג. וכולן תקינות. הקרודיולוג ורופא המשפחה לא נתנו פתרון אבחנתי לתלונות החוזרות. התרופות שאני לוקח הן: אנלדקס 5X2; ליפטור 40; פלווקס 75; קרטיה 100; ואלטרוקסין 100 לתת פעילות של בלוטת התריס. לפני שלושה חודשים עברתי אקו לב והוא היה בסדר. גם לחץ הדם תקין, הטריגליצרידים בנורמה. הכלורוסטרול הרע ברמה של 90. לאור האמור אני שואל: א. האם ניתן להגיע לאבחנה מדוע הכאבים חוזרים? ב.מה ניתן לעשות? ג. האם ישנן איזה שהן בדיקות שאפשר לעשות? ד. האם התרופות והמינון שלהן הן אופטימליות למצבי? מחכה מאד לתשובתכם, בתודה אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בחזה

ד``ר רוברט הפנר
    06/02/2009

אמיר,
    קשה לי מאוד לענות לך כי אני לא מכיר את העורקים שלך. יכול להיות שהכאבים כעת לא ממקור לבבי? אולי הצנתור האחרון, עם פתיחת עורק אחד קופח עורק אחר קטן (ענף)?
    אין לי התנגדות שתפנה למרפאתי עם סרטי הצנתור לחוות דעת נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

צמרת
    07/02/2009

דוקטור שלום, תודה על התשובה המהירה. שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו