תרופה להורדת רמת כולסטרול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה להורדת רמת כולסטרול
    דורון
    18/02/2009

שלום בן 50 עברתי לפני שנה ארוע לב ואחת התרופות שאני נוטל מאז היא סימבקור 40 מג שמביאה אותי לרמת LDL של 54 וHDL של 34 לאחרונה ביצעתי בדיקת דם ונימצא ערך של CPK 661 יש לציין שאני גם מבצע הליכות די קבועות הפסקתי את נטילת התרופה ולאחר כשלשה שבועות הערך ירד ל 349 הרופא ביקש אישור לליפיטור אשר נענה בשלילה על יד קופת החולים כרגע הוא רוצה להעביר אותי ל פרבליפ מה עלי לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היו לך כאבי שרירים?

ד``ר רוברט הפנר
    18/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה להורדת כולסטרול

דורון
    18/02/2009

לא משהוא יוצא דופן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CPK

ד``ר רוברט הפנר
    18/02/2009

דורון,
    אני לא הייתי ממהר להפסיק את הסימבקור, אם לא היו לך כאבי שרירים וה CPK היה בסה"כ 600. (ההתויה להפסקה היא CPK פי 5 מהנורמה). אם אחרי מס' שבועות ה CPK לא ירד לתקין, הסיבה לא הסימבקור קרוב לודאי. תבדוק את תפקודי בלוטת התריס (בדיקת דם ל TSH) ולפני שאתה חוזר על הבדיקה, תהיה כמה ימים במנוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה להורדת כולסטרול

דורון
    19/02/2009

נשמע מאוד הגיוני גם לאחר שקראתי שיש גם קשך ל GPT ו GOT שגם הערכים שלהם קצת גבוהים אצלי אדווח אחרי ביצוע בדיקת ה TSH

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו