מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 26דודי19/02/2009
אני לא יודע אם אני צריך לפנות אליך או לתזונאי/ת.. מדובר בתופעה שקרתה לי הרבה פעמים: אני כל בוקר עושה פעילות ספורטיבית מתונה מאוד (זורק כדורים לסל, אין ריצה אבל יש קצת מאמץ). פה ושם אני חוטף באמצע הסשן הזה חולשה קשה. הידיים חלשות ואולי קצת רועדות. אני חושב שזה היה לי תמיד אבל עם התקדמות הגיל זה מתחיל להפחיד אותי. והסיבה שפניתי אלייך - כי אני חושב שעליתי על הסיבה שגורמת לזה, אבל זה לא מסתדר לי עם ההגיון ובגלל זה אני שואל אותך: שמתי לב שזה קורה כשאני מבצע פעילות מיד אחרי אוכל. יכול להיות כזה דבר? למשל חזרתי בצהריים ואכלתי אפרסמון שלם וקופסת תירס ואז יצאתי לפעילות המתונה ואז הרגשתי חולשה קשה והפסקתי באמצע. יכול להיות שזה קשור? הרי אכלתי אפרסמון זה סוכר למה שזה יגרום לחולשה? ותירס! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי זה קורה
אייל19/02/2009מה שאתה כותב מאוד מענין. לפעמים כשאני אוכל אפרסמון, גם אחרי ארוחה מלאה, סטיק, פיצה, יין, קורה לי אותו דבר. בעיקר הרעידות מאוד בולטות. כשאני גומר את הסשן של האפרסמון, עוד יותר קשה עם הסשן של התירס. אבל מצאתי את הפתרון. אני עושה סשנים יותר קצרים, ובדרך כלל כשאני משחק כדור אף, אני משתדל את התירס לאכול בהפסקה ואת האפרסמון בסוף המשחק. או....שאני משחק בשבת בבוקר מוקדם, אפשר לאכול את שניהם, כל עוד אתה מערבב חזק עם מסג' על הבטן והכי חשוב לפני הבית כנסת. תנסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנו לי ביס בסוף הסשן !!!
יוסי20/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר רוברט הפנר20/02/2009דודי,
ניסית לשנות "דיאטה" לפני הכדורסל. אפרסמון פרי שהעיקול שלו קשה ובכל מקרה רצוי שתבדק אצל רופא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוכל ושחקנים
זרובבל20/02/2009למה אתה משחק כדורסל בבוקר? תנסה בלילה לפני השינה עם מלפפון ושמן זית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודי! מה עם הסשנים?
ד``ר רוברט הפנר25/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)