בן 26

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 26
    דודי
    19/02/2009

אני לא יודע אם אני צריך לפנות אליך או לתזונאי/ת.. מדובר בתופעה שקרתה לי הרבה פעמים: אני כל בוקר עושה פעילות ספורטיבית מתונה מאוד (זורק כדורים לסל, אין ריצה אבל יש קצת מאמץ). פה ושם אני חוטף באמצע הסשן הזה חולשה קשה. הידיים חלשות ואולי קצת רועדות. אני חושב שזה היה לי תמיד אבל עם התקדמות הגיל זה מתחיל להפחיד אותי. והסיבה שפניתי אלייך - כי אני חושב שעליתי על הסיבה שגורמת לזה, אבל זה לא מסתדר לי עם ההגיון ובגלל זה אני שואל אותך: שמתי לב שזה קורה כשאני מבצע פעילות מיד אחרי אוכל. יכול להיות כזה דבר? למשל חזרתי בצהריים ואכלתי אפרסמון שלם וקופסת תירס ואז יצאתי לפעילות המתונה ואז הרגשתי חולשה קשה והפסקתי באמצע. יכול להיות שזה קשור? הרי אכלתי אפרסמון זה סוכר למה שזה יגרום לחולשה? ותירס! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 26

הוספת תגובה

• גם לי זה קורה

אייל
    19/02/2009

מה שאתה כותב מאוד מענין. לפעמים כשאני אוכל אפרסמון, גם אחרי ארוחה מלאה, סטיק, פיצה, יין, קורה לי אותו דבר. בעיקר הרעידות מאוד בולטות. כשאני גומר את הסשן של האפרסמון, עוד יותר קשה עם הסשן של התירס. אבל מצאתי את הפתרון. אני עושה סשנים יותר קצרים, ובדרך כלל כשאני משחק כדור אף, אני משתדל את התירס לאכול בהפסקה ואת האפרסמון בסוף המשחק. או....שאני משחק בשבת בבוקר מוקדם, אפשר לאכול את שניהם, כל עוד אתה מערבב חזק עם מסג' על הבטן והכי חשוב לפני הבית כנסת. תנסה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנו לי ביס בסוף הסשן !!!

יוסי
    20/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר רוברט הפנר
    20/02/2009

דודי,
    ניסית לשנות "דיאטה" לפני הכדורסל. אפרסמון פרי שהעיקול שלו קשה ובכל מקרה רצוי שתבדק אצל רופא.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוכל ושחקנים

זרובבל
    20/02/2009

למה אתה משחק כדורסל בבוקר? תנסה בלילה לפני השינה עם מלפפון ושמן זית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דודי! מה עם הסשנים?

ד``ר רוברט הפנר
    25/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו