האם אחיה אחרי גיל 30+?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אחיה אחרי גיל 30+?
    ישראל ,ס,
    23/02/2009

לדוקטור שבפורום שלום רב,

נתגלה במשפחתי מחלה בשם

Danon Disease

שכבר קטלה את אימי (מחלת לב) וגם 2 בני דודים, שלא גילו להם את המחלה אלא רק ידדעו שיש להם מחלת לב קרדיומפטית, גם אני אובחנתי בסובל מקדיומפטיה היפרטרופית,

לאחרונה התגלה אצל קרוב משפחה , ילד בן 11 את מחלת הדנון, קופת חולים דחתה לי בנתיים טופס לבדיקות בקשר למחלה כניראה בגלל אי הבנה, אני אנסה שוב להגיש בקשה
    אני כנריאה מועד גם לחלות בזה כי זה אותם סימפוטמים,
    לפי מה שקראתי: תוכלת החיים של האנשים האלו שחולים בזה הוא 30+ ואני בן 30 היום

האם גם עם המחלה אוכל לחיות יותר?...ואם כן במה זה תלוי?

והאם ידוע כבר על תרופה ממשית למחלת הדנון הנוראית הזו

תודה , ישראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אחיה אחרי גיל 30+?

הוספת תגובה

• מתי חלית?

זרובבל
    24/02/2009

לפני או אחרי שקראת את המאמר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ישראל ,ס,
    24/02/2009

אני קרדיומפט מלידה , היפרטרופי אבל המאמר הגביר אצלי את הפחדים מאוד מאוד-מודה ויום אני מרגיש ככה ויום ככה שיש לי פחות מתח ופחדים אני יכול להרגיש ממש טוב גם מבחינת לב /נשימתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Danon

ד``ר רוברט הפנר
    25/02/2009

ישראל,
    תסמונת דנון היא תסמונת שפוגעת בשרירים ובין היתר בלב. ישנם ודאי אתרי אינטרנט לא מעטים ששם אתה יכול להתעדכן וודאי אתה גם במעקב אצל רופא, נוירולוג?
    לפי מה שאני זוכר זוהי תסמונת יחסית חדשה שהנסתר גדול מהידוע.
    תרגיש טוב, ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבין, בערך

ישראל ,ס,
    25/02/2009

אני מבין, בערך לפי דבריך דוקטור ש,,,לא ממש ידוע על דרכי טיפול במחלה בשל גילוייה המאוחר, וכרגע איין טיפול ממשי, לטיפול בה בכל מיקרה תודה רבה על ההתיחסות! בברכה ישראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו