בדיקת אקו ובדיקת מאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת אקו ובדיקת מאמץ
    khatib
    25/02/2009

לד"ר שלום: מזה חודשיים היה לי כאבים בחזה וביד שמאל וגם ימין, ורוב הפעמים אני מרגיש שהלב שלי נעצר לשניה ואחר כך רגיל , עשיתי א.ק.ג ולפי הרופא יצא תקין, עשיתי בדיקות דם והכל יצא תקין, אני מרגיש כאבים בחזה ובגב וצוואר, לאחרונה עשיתי בדיקת מאמץ ובסיכום שמבחן המאמץ שלילי, ועשיתי בדיקת אקו-דופלר והרופא אמר שזה תקין למרות שכתוב בתוצאה : normal left vent. size & function normal right vent. size & function trivial mitral regurgitation mild tricuspid regurgitation tig- 16mmhg מה שכתבתי זה הסיכום לגבי שאר הנתונים בבדיקה כתוב: מהלך הבדיקה: אאורטה עולה 27 ממ', שורש האאורטה 28 ממ', פרוזדור שמאלי 34 ממ' , חדר ימני 20 ממ', רוחב חדר שמאלי בזמן סיסטולה 32 ממ', רוחב חדר שמאלי בזמן דיאסט 54ממ', עובי המחיצה הבינחדרית 10 ממ', עובי דופן אחורית 9 ממ'. מסתמים: מסתם מיטראלי: אי ספיקה טריויאלית. מסתם אורטאלי: תקין. מסתם טריקוספידלי: אי ספיקה קלה. מסתם פולמונרי: אי ספיקה קלה. לבסוף רופא המשפחה אמר אולי שאני בדכאון וחרדה בשל הכאבים הלא ספיציפים פעם בחזה פעם ביד וצוואר ופעם בבטן ועשיתי בדיקות גאסטרו ויצא תקין האם יש לי משהו בלב לאור תוצאת האקו ולאור שעמים רבות לאחרונה אני מרגיש לפעמים שיש הפרעה בקצב והלב כאילו נעצר וזה מלחיץ אותי? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת אקו ובדיקת מאמץ

הוספת תגובה

• בדיקת אקו ומאמץ

khatib
    25/02/2009

בקשר לבדיקת אקו ובדיקת מאמץ אני בן 34 תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקו

ד``ר רוברט הפנר
    25/02/2009

כדאי שתיבדק אצל קרדיולוג, האינטרנט לא יכול להיות תחליף לשיחה בין רופא לחולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו