תוצאות בדיקת איקו דופלר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת איקו דופלר
    khatib
    25/02/2009

ד"ר שלום וסליחה על אי ההבנה אני בקיצור הייתי אצל רופא קרדיולוג ואמר שהבדיקה שלי בסדר ולא היה ביד שלי את התוצאה רק הוא ראה את התוצאה, ולאחר מכן לא נחתי והלכתי והדפסתי את תוצאת הבדיקה ולעניות דעתי אני רואה מתוצאות הבדיקה יש משהו לא בסדר להלן התוצאות: מהלך הבדיקה: אורטה עולה 27 ממ', שורש האורטה 28ממ'. פרוזדודור שמאלי 34 ממ', חדר ימני 20 ממ'. רוחב חדר שמאלי בזמן סיסטולה 32 ממ', רוחב חדר שמאלי בזמן דיאסטולה 54 ממ'. עובי המחחיצה הבין חדריות 10 ממ', עובי דופי אחורית 9ממ'. מיסתמים: המיסתם המיטרלי : אי ספיקה טריוויאלית. המסתם האורטלי תקין. מסתם טרי'קוספידלי: אי ספיקה קלה. מסתם פולמונרי: אי ספיקה קלה. בדיקת אקו דופלר קרדיוגרפיה הראתה: NORMAL LEFT VENT SIZE AND FUNCTION/ NORMAL RIGHT VENT SIZE AND FUNCTION TRIVIAL MITRAL REGURGITATION MILD TRICUSPID REGURGITATION TIG- 16 MMHG/ עשיתי גם בדיקת ארגומטריה ויצא תקין וסיכום ממצא הבדיקה מצביעים על מבחן מאמץ שלילי. ועשיתי בדיקת אקג ויצאה תקינה, כל זה ראה הקרדיולוג ואמר שאין לי בעיה לבבית, הבדיקות נעשו לאחר כאבים בחזה ובגב ועייפות כל הזמן בעיקר כאבים בצד שמאל. אני לא מרגיש בנוח כי אני רואה שבדיקת אקו דופלר יש ממצאים לא כלכך תקינים האם זה נכון פשוט אני בדיכאון וחרדה למרות שהרופא קרדיולוג שאין לי בעיה לבבית נא להבין אותי. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת איקו דופלר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר רוברט הפנר
    26/02/2009

הבדיקות כולל נתוני האקו שציינת, בגדר הנורמה (תקינות למעשה).
    אם בכל זאת אתה לא מרגיש טוב אתה יכול לפנות למרפאתי לחוות דעת נוספת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו