התקפים חוזרים של כאבים בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפים חוזרים של כאבים בחזה
    מירי
    07/03/2009

שלום רב! אני בת 46.ברקע כריתת שד לפני 5 שנים, DISH,אוסטאופורוזיס, יתר לחץ דם, סוכרת מסוג 2,כולסטרול גבוה(LDL ), אבא שלי נפטר בגיל 46 מאוטם שריר הלב. אני מקבלת הרבה תרופות. סובלת מהתקפים חוזרים של כאבים חזקים בחזה מצד שמאל קרוב לשנתיים.הכאב מקרין לכתף וליד שמאל, לאחרונה גם ללסת שמאלית, ולחלק עליון של הגב. כמו כן לחלק האמצעי של בית החזה. ביולי 2007 עברתי צינתור לב, שהראה חסימה ב D .נדמה לי ש ב D1 ו בD2 .באחד מהם חסימה מוחלטת ובשני חסימה חלקית.מאז מטופלת עם נורמיטן 25 מ"ג ביום. היתה הטבה מסויימת בעוצמת הכאבים וההתקפים, אך כשאני עולה עליות, או מדרגות, הכאבים מתגברים: הכאב הוא כאב שלוחץ ושורף מאוד. כמו כן יש לציין שגם במנוחה מוחלטת יש התקפים של הכאבים(אפילו בזמן שכיבה). דיווחתי לרופאת המשפחה על אופי הכאבים, והיא אומרת שאין מה לדאוג בטענה שהצינתור שלי היה תקין. רציתי לשאול בבקשה האם באמת מקור הכאבים אינו מהלב? ושנית, מה יכולה להיות הסיבה לאבים האלה, על איזה בדיקות אתה ממליץ? אודה מאוד לעזרתך! לטיפולך המסור בברכה מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים

ד``ר רוברט הפנר
    07/03/2009

מירי,
    כפי שאת מתארת את מצבך ולאור תוצאות הצנתור מ 2007, את צריכה לעבור צנתור שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו