האם קימת מגבלה רפואית לטיול בהרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם קימת מגבלה רפואית לטיול בהרים
    מאירי
    05/08/2007

אני בן 68 במעקב קרדיולוגי מרגיש מצויין האם ישנה איזה מגבלה לטיול (לא רגלי) בהרים גבוהים 2500-4500
    מטופל בתרופות נגד לחץ דם (מאוזן ומטה) וכן בהפרעת קצב (פעימה מוקדמת) בסוטולול
    בכושר טוב (3 פעמים חדר כושר)
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהרים

ד``ר רוברט הפנר
    05/08/2007

תפעל לפי הנחיות הקרדיולוג שלך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהרים

מאירי
    06/08/2007

כמובן שאפנה לקרדיולוג שלי
    אולם רציתי לדעת אם יש השפעה או נזק בלתי הפיך במקומות שם כמות החמצן נמוכה או זו בעיה רק של תחושה וחוסר נוחות ואין כוונתי עדיין למחלת גבהים כפי שקורה למטפסי הרים
    ועד שיקבע לי תור אצל הקרדיולוג אשמח אם בכל אופן תענה לעיניני זה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהרים

ד``ר רוברט הפנר
    06/08/2007

לירידה ברמת החימצון של הדם יש ללא ספק השפעה על איש בגילך עם מחלת לב ויתר לחץ דם. אבל מכיוון שאיני מכיר אותך, קשה לי להעריך את מצבך, ולכן לא יכול ליעץ לך ספציפית.
    צר לי
    ד"ר הפנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו