pheochromocytoma

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• pheochromocytoma
    לימונית
    09/03/2009

ד"ר שלום רב היום הייתי לראשונה אצל קרדיולוג. נשלחתי לשם לאחר שאני מתלוננת זמן רב על כאבי ראש חזקים, ובבדיקות שנעשו בחודשים האחרונים התגלה שיש לי לחץ דם גבוה ודופק מהיר (עד 110 פעימות לדקה). גם לפי א.ק.ג. שהבאתי לו, הוא מצא רק בעיה עם מהירות הדופק, אך מהבדיקה האבחונית הראשונית הוא לא מצא חשד לאיוושות או למשהו מחשיד ללב. אמנם אני מופנית לאקו לב - על מנת לשלול את בעיית הלב, אבל מכיוון שלא נמצאה בינתיים סיבה לבעייתי, הוא קצת היה מודאג ממה זה יכול להיות, ורוצה לבדוק חשד ל-pheochromocytoma. לשם כך הוא רוצה שאעשה איסוף שתן ובדיקות דם המאשרות או שוללות מצב זה. כמו כן יש לי FV LEIDEN ו-PROTEIN C RESISTENS. ברצוני לדעת: במידה ואכן מוצאים שזו היא הבעיה, ה-pheochromocytoma, מה בעצם עושים במקרה כזה? - אנא תשובה מפורטת ככל האפשר. אני בניסיונות להרות וקצת מודאגת. האם יש לי ממה לדאוג? בתודה מראש, לימונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    pheochromocytoma

הוספת תגובה

• דופק

ד``ר רוברט הפנר
    10/03/2009

לימונית,
    איך היה הדופק בהולטר?
    במקרה של פאוכרומוציטומה הטיפול ניתוחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר הופנר - המשך...

לימונית
    10/03/2009

ד"ר הופנר שלום, ראשית, תודה על תשובתך. רציתי לציין שלא הופניתי להולטר, רק לאקו לב. בנוסף, רציתי לדעת בנוגע לפאוכרומציטומה, מה זה אומר הניתוח שציינת? - מה עושים בו? כמה זמן החלמה,מה הסכנות וכו'? כמו כן, האם תוכל לפרט לי סיבות נוספות, במקרה שאין לי בעיה בלב, שיכולות לגרום לדופק מהיר וללחץ דם גבוה? בתודה מראש, לימונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר הופנר - אנא תשובתך לשאלת ההמשך

לימונית
    15/03/2009

אבקש את התייחסותך לשאלת ההמשך לעיל. בתודה מראש, לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימונית

ד``ר רוברט הפנר
    15/03/2009

הניתוח הוא להסרת הגידול שנקרא פאוכרומוציטומה, אבל אין טעם להרחיב על כך כל עוד לא הוכח שזאת הבעיה.
    יש לא מעט סיבות אפשריות לתלונותיך החל מיתר פעילות בלוטת התריס ועד לחרדות, את יכולה לקרוא יותר ב google.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו