דופק לא סדיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק לא סדיר
    אורית
    10/03/2009

שלום, בימים האחרונים אני סובלת מדופק מהיר ולא סדיר (בין 65 ל-115). אני בעלת לחץ דם נמוך ולא סובלת מבעיות מיוחדות. לפני כשנתיים בבדיקת מאמץ הבדיקה היתה תקינה לחלוטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק לא סדיר

הוספת תגובה

• דופק

ד``ר רוברט הפנר
    10/03/2009

כדאי שתבדקי אצל רופא המשפחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק מהיר

ענת
    12/03/2009

דוקטור יקר לא הבנתי למה יש פורום להיתייעצות אם אתה מפנה אותי לרופא המישפחה? והאם יש סיבה לדאגה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק

ד``ר רוברט הפנר
    12/03/2009

ענת היקרה או אורית היקרה או......
    מה, באמת חשבת שעל סמך שתי שורות ניתן לאבחן את בעיתך וגם להציע אולי טיפול?
    ובכן אסביר מה זה הפורום. הפורום עונה לשאלות כלליות בקרדיולוגיה ולא "מטפל" ספציפית באנשים. לא נותן אבחנה ולא מציע טיפול.
    אם אחרי שפנית לקופ"ח, עשית בדיקות והרופא הגיע לאבחנה, אם האבחנה, שהיא אבחנה כללית לא ברורה לך אשמח לענות לך.
    בהצלחה
    נ.ב. תקראי את השאלה של נעם ותביני את ההבדל ומה מטרת הפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו