מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה לא עונים לי על השאלה ?משה13/03/2009
שלום אני עושה ריצה מהירה במקום תוך הרמת ברכיים במשך דקה כל בוקר, כל יום.(בנוסף אני מבצע כל יום 20 כפיפות בטן ו30 שכיבות שמיכה גם כל בוקר). אני מבצע זאת ממש מיד אחרי הקימה בבוקר. השאלה שלי היא האם מותר להעלות את הדופק בצורה מהירה ישר אחרי שקמים בבוקר ?האם זה לא מזיק ללב? והאם זה לא פעולה אנארובית מה שאני עושה? תודה משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא הפורום של התמהונים.
יוסי13/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל שאתה לא עושה סקס בבוקר
יוסי13/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתח ת'פה ויהיה בסדר
רונן13/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה עושה זאת? מסקרנות...
ד``ר רוברט הפנר14/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא עושה את זה מסקרנות
משה14/03/2009ד''ר רוברט הפנר שבת שלום אני לא מבין את השאלה שלך .אני לא עושה את זה מסקרנות סך הכל רציתי לשאול אותך שאלה מקצועית בקשר לפעילות גופנית שאני עושה ואני רציני בקשר לכך. אז שוב הינה השאלה: אני עושה ריצה מהירה במקום תוך הרמת ברכיים במשך דקה כל בוקר, כל יום.(בנוסף אני מבצע כל יום 20 כפיפות בטן ו30 שכיבות שמיכה גם כל בוקר). אני מבצע זאת ממש מיד אחרי הקימה בבוקר. השאלה שלי היא האם מותר להעלות את הדופק בצורה מהירה ישר אחרי שקמים בבוקר ?האם זה לא מזיק ללב? והאם זה לא פעולה אנארובית מה שאני עושה? שוב שבת שלום ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות
ד``ר רוברט הפנר14/03/2009משה,
לא התכוונתי שאתה עושה זאת מסקרנות, אלא אני הייתי סקרן למה אתה עושה את זה?
בכל מקרה לא נראה לי שיש עם זה בעיה כל עוד אתה מרגיש טוב עם זה. זה לא פעילות "אנארובית".
תהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
משה14/03/2009ד''ר רוברט הפנר אני מבצע את הפעילות הזאת כדי לשמור על הכושר הגופני. בכל מקרה תודה רבה לך על התשובה שלך לשאלתי. שיהיה לך שבוע טוב משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה, ריצה במקום
משה19/03/2009ד''ר רוברט הפנר שלום האם בשעות הבוקר יש רגישות מסוימת בשריר הלב? והאם בגלל סיבה זו כדי לא להתאמן ישר אחרי הקימה מהשינה ולעבור להתאמן בשער חלקי היום?(אימון כמו ריצה במקום,שכיבות שמיכה,כפיפות בטן). תודה רבה משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)