כאבים בבית החזה, במרכז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבית החזה, במרכז
    שי
    23/03/2009

מזה מס' חודשים אני סובלת מכאב פתאומי בבית החזה, שנמשך בדיוק 3 שניות ונפסק עצמונית. הכאבים מופיעים בעיקר בזמן ישיבה. הם מורגשים במרכז ביתה חזה, בין השדיים. פניתי אל רופא המשפחה שלי שהוא גם קרדיולוג. בדק לח"ד ודופק ואמר שתקין. בבדיקה בסטטוסקופ אמר שאני סובלת מפעימה מוקדמת אך זה לא משמעותי כלל ושרוב האוכלוסיה סובלת מכך. אמר שכדי להיותר גועה אוכל לבצע הולטר לב 24 שעות אך שהדבר אינו דחוף כלל וכי אין מה לדאוג. גיליתי לא מזמן שאני בהריון ואני כבר בשבוע 6. הכאבים מזה יומיים החמירו ותדירותם גדלה. שוב עדיין בזמן מנוחה, בזמן ישיבה. הכאב לא נפסק בלחיצה או במגע או עיסוי המקום. הוא נפסק בעיקר בשינוי תנוחה... כמו ישור הגב. אין כאביםב שום מקום אחר. אין תחושה של קוצר נשימה. האם יש מה לדאוג והאם יש טעם לבצע הולטר? האם יש מניעה בביצוע הולטר בזמן הריון? האם הריון יכול לשבש את תוצאות ההולטר? תודה לכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבית החזה, במרכז

הוספת תגובה

• הכאבים לא ממקור קרדיאלי קרוב לודאי

ד``ר רוברט הפנר
    25/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו