מאמץ אחרי צינתור ימני ושמאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאמץ אחרי צינתור ימני ושמאלי
    בשמת
    08/08/2007

שלום רב,
    עברתי אתמול צינתור ימני ושמאלי ורציתי לשאול מספר שאלות בבקשה... 1 האם אני יכולה לעלות 3 קומות מדרגות ולעבוד כרגיל בבית... ניקיון (שטיפת ריצפה) וגינון.
    2 האם נכון שאדם שצונתר אסור לו להיות בקרבת בעלי החיים המתגוררים בבית חתולים וכלבים (יש לי שני חתולים ושני כלבים)?
    3 בצינתור יצא שיש לי לב מזהב ועורקים תקינים ומוזהבים. עשיתי את הצינתור כדי לדעת מדוע יש לי יתר לחץ דם ראיתי. בבדיקה יצא שיש לי יתר לחץ דם ריאתי 30 ודליפה ממסתם ברמה בינונית. כבר היום הייתי אצל הרופא ריאות שלי בבלינסון שאמר, שהיתר לחץ דם ריאתי לא מהריאות בגלל שהעורקים תקינים לחלוטין. והרופא ריאות התעקש שהיתר לחץ דם מהמסתם שדולף!!! (בבדיקת אקו במאמץ יצא יתר לחץ דם ריאתי במנוחה 45 ובמאמץ 65 ).
    עדין לא הייתי אצל הקרדיולוג שלי .
    תודה על ההתייחסות ומצפה לתשובה.
    בשמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צנתורים וחתולים מזהב

ד``ר רוברט הפנר
    08/08/2007

בשמת שלום,
    אם היית כותבת יש לך שני חתולים ושני כלבים, ישר הייתי אומר לך שיש לך לב מזהב...היית חוסכת צנתור.
    צר לי לבשר לך, אבל את לא מוגבלת לא בפעילויות הנקיון, לא שטיפת רצפות, בישול, וכנראה גם לא בקפיצת בנג'י.
    אם יש לך כלבים חמודים אני מוכן לאמץ אותם לפרק זמן....אבל...לא, מותר לך להיות בקרבת חיות (כולל כאלה שהולכים על שניים)
    אגב, איזה מסתם דולף? טריקוספידלי? לא כתבת.
    לסיכום: אם את מרגישה טוב ואלה תוצאות הצנתור הימני והשמאלי, נראה לי שאת זקוקה למעקב בלבד.
    תרגישי טוב
    ד"ר הפנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לב מזהב

בשמת
    09/08/2007

תודה רבה על התשובה המהירה והיעילה ואל תצטער ... כי אני אוהבת לעשות את עבודות הבית ושמחה מאוד שאתה כותב... שזה אפשרי לביצוע.
    שוב תודה, בשמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלבים וחתולים

בשמת
    09/08/2007

וכמובן לוקחת לתשומת ליבי את הבעת הרצון שלך לאמץ את החתולים והכלבים שלי לזמן מה בעת הצורך... וכשאסע לנופש, אזכיר לך...
    ושוב תודה .. מכל הלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימוץ

ד``ר רוברט הפנר
    09/08/2007

...זה הדדי?
    תרשמי תרשמי...חצי ראשון של ספטמבר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו