דופק איטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק איטי
    שימעון
    11/04/2009

שלום,
    אני בן 59 מתאמן במכון שיקום הלב כ-5 שנים. לפני כ-6 שנים עברתי צינטור לאחר התקף לב ובעיקבות כך שמו לי סטנד אחד רגיל מטופל בכדורים - סמוביל 10מ"ג בלילה, אספירין אחד בצהרים ובבוקר לופרסור אורס 95 מ"ג. בעיקבות הפסקת שיווק הלופרסור (מסיבה שאינה ידועה לי) הוחלף הלופרסור 95 מ"ג ללופרסור 200 דביטקס כאשר אני לוקח חצי כדור בבוקר כול יום (אני חוצה את הכדור של ה 200 מ"ג ל-2 כלומר 100 מ"ג) בעיקבות כך לאחר חודש התחלתי להרגיש גירוי בגרון, שיעול יבש, חירחורים בשינה ושינוי בקול.
    האם יש קשר לתרופה החדשה? ואם כן מהו הפתרון?
    אציין עוד שהדופק במשך היום יותר נמוך כ 65 פעימות בדקה (ולפעמים יורד ל 55 -60 פעימות בדקה) לעומת כ 75 פעימות בדקה כאשר נטלתי את הלופרסור 95
    בזמן אימון כאשר אני מתאמץ ורוצה להגיע לדופק מטרה של 130 פעימות בדקה (שניקבע בעיקבות ארגומטריה) לוקח לי כ 20 דקות להגיע לדופק של 120 עם מאמץ כאשר לפני זה לא הייתי צריך להתאמץ כול כך הרבה. זה בעיקבות החלפת התרופה
    אבקש המלצתך וחוות דעתך בנושא אף על פי שאינך מכיר אותי אישית בהקדם האפשרי

בתודה מראש,
    שמעון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק איטי

הוספת תגובה

• דופק

ד``ר רוברט הפנר
    12/04/2009

שמעון
    מינון ה 200 מג' לפפי מה שאתה מתאר גדול מידי. ישנם תכשירים נוספים ממשפחת חוסמי הבתה. תנסה קונקור (קרדילוק) ותתחיל עם מינון של 5 מג' ביום בבוקר (פעם ביום).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

שימעון
    12/04/2009

אני לא נוטל את כול ה-200 מ"ג אלא חוצה את הכדור ל-2 ונוטל חצי כלומר 100 מ"ג פעם אחת ביום בבוקר.
    מחכה לתשובה גם לגבי שאר השאלות.

בתודה מראש,
    שמעון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

ד``ר רוברט הפנר
    12/04/2009

או קיי, עדיין, אם אתה לא מרגיש טוב מאז שהתחלת עם הלופרסור, עדיף שתחליף אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו