תוצאות בדיקת הולטר לאחר צינטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת הולטר לאחר צינטור
    hurican
    12/04/2009

נשלחתי לצנטור בגלל פעימות מוקדמות ודופק לא סדיר. תוצאות הצינטור היו תקינות לחלוטין. נשלחתי שוב לבצע הולטר ואלה הן התוצאות:
    קצב סינוס בין 45 ל-126 לדקה.
    VPBS עד 244 בשעה.
    29 COUPLETS
    BIGEMINY 5 TRIPLETS
    APBS בודדות.
    אני מטופל באנלפריל 20 מ"ג פעמיים ביום, מיקרופירין 100 מ"ג ליום ואמלודיפין 5 מ"ג ביום.
    התחושה שלי היא דפיקות לב די חזקות ,לא סדירות ובאופן אקראי. אני לא מעשן,לא שותה אלכוהול למעט יין בימי שישי, מתעמל פעמיים עד שלוש בשבוע ומשקלי 78 ק"ג
    מבקש כוון להמשך טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טורנדו

ד``ר רוברט הפנר
    12/04/2009

מציע לך לעשות אקו לב. במידה והבדיקה תקינה אין משמעות להפרעות הקצב למעט זאת שהן מפריעות לך. שתי אפשרויות במקרה כזה. או שתתרגל לתחושת דפיקות הלב ותחיה עם זה או שצריך לטפל בהן תרופתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות אקו לב

hurican
    12/04/2009

שלום ד"ר הפנר
    בתאריך 13.1.09 בצעתי אקו לב
    סיכום: פרוזדור שמאלי מורחב במקצת,שאר חללי הלב בגודל תקין. התכווצותו הגלובלית של חדר שמאל תקינה.פתיחה תקינה של המסתמים.
    בדופלר צבעוני : לחץ ריאתי תקין, זרימת דם תקינה תוך כדי פעימות מוקדמות.
    מביקור אצל קרדיולוג נמסר לי שהבדיקה תקינה.
    האם לדעתך אני צריך טיפול תרופתי ואיזה ? האם יש התנגשות בין התרופות שאני צורך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרפוזיה של שריר הלב בשיטת SPECT

hurican
    12/04/2009

שלום ד"ר
    בתאריך 26.1.09 בצעתי בדיקת פרפוזיה של שריר הלב בשיטת SPECT תחת מאמץ. וזאת כדי לבדוק חשד סתימות .
    הבדיקה בוצעה על גבי מסילה לפי פרוטוקול BRUCE MODIFIED זמן מאמץ 8:31 דקות.מהירות מסילה 2.5-3.0-3.3-3.6-4.0 מיל.שעה שיפוע מירבי 18%.דופק בשיא המאמץ 153 לדקה.לחץ דם 190/90.הושג 94% מדופק מירבי.
    אין כאבים בחזה. אין שינוי אקג. כל משך המאמץ היו VPBS בודדים מרובים שפחתו בשיא המאמץ.
    תוצאות המפוי - חדר שמאל תקין בגודלו.קליטת טליום תקינה לראות. הודגמה קליטת טליום ירודה וקבועה באיזור קטן אינפרואפיקלי קרוב לודאי כביטוי לארטיפקט סרעפתי. קליטת טליום ירודה והפיכה באיזור האינפרובזלי כחשד לאיסכמיה אך לא ניתן לשלול גם ארטיפקט סרעפתי.
    (רצוני להוסיף שתוצאות הצינטור היו תקינות ולא אובחנו שום סתימות.)
    מקווה שכל הנתונים שצרפתי עוזרים לאבחן את מצבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סופה

ד``ר רוברט הפנר
    12/04/2009

מצבך הקרדיאלי מצויין. אתה לא צריך שום טיפול תרופתי נוסף.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו