בעיות בלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בלב
    יוסי
    27/04/2009

שלום: שמי יוסי אני לשעבר שקלתי משקל מטורף של -160 קילו שהייתי במשקל הזה התחילו להיות לי כאבים בחזה +לחץ דם גבוהה אז הייתי בן -17 היום אני בתהליך של דיאטה +כושר ופחות 35 קילו מה שבעצם רציתי לדעת אם עדיין יש לי סיכון בלב או בעיות בלב כי כפי שידוע לי כאבים בחזה זה אומר אוטם שריר הלב(התקף לב) האם עליי ללכת להיבדק אצל קרדיולוג או שהבעיות פשוט נעלמו
    שאלה נוספת
    אבא שלי הוא בן -60 והוא עבר אירוע לב (התקף לב)בעקות הבדיקות והצינתור שהוא עבר הוא עשה ניתוח מעקפים שאלתי היא : האם הבעיה בלב של אבא שלי עברה אליי בצורה תורשתית כי גם אבא של אבא שלי (סבא) נפטר מאירוע לבבי

מחכה לתשובות בתודה יוסי סלחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בלב

הוספת תגובה

• בעיות

ד``ר רוברט הפנר
    27/04/2009

יוסי,
    גורם הסיכון המשפחתי הוא הכי משמעותי מבין כל גורמי הסיכון. ובנוסף זהו גורם סיכון שאתה לא יכול לשנות. לכן הטיפול המניעתי מצדך צריך להיות מאוד אגרסיבי כדי "לאזן" את גורם הסיכון מהאבא.
    אתה עדיין מאוד שמן, ואתה צריך לעשות פעילות פיזית, לבדוק שומנים וכולסטרול בדם (הכולסטרול הרע מה שנקרא LDL צריך להיות נמוך מ 100, עדיף בסביבות ה 70 או פחות) , סוכר, לחץ הדם, וכמובן לא לעשן.
    בהצלחה!!!
    נ.ב. רצוי שתתיעץ עם קרדיולוג אחרי בדיקות דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בלב

יוסי
    28/04/2009

קודם כול תודה על התשובה המהירה בקשר לכולסטרול הרע מצויין מה שאתה מכנה בשפה רפואית
    (LDL) מצויין אצלי בבדיקות האחרונות 99 MG שאלתי הנוספת אם יכולות להיות לי בעיות לב ובעקבות זאת לעבור ניתוח מעקפים בגיל כל -כך צעיר

נ.ב שהייתי במשקל 160 קילו דופק מנוחה עמד על 145 היום אחרי שהורדתי דופק מנוחה 64

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכון

ד``ר רוברט הפנר
    28/04/2009

יוסי
    תמיד תהיה בסיכון בגלל הגורם הגנטי. לכן תעשה מקסימום טיפול מונע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו