האם יכול להיות לי מחלת לב למרות כל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יכול להיות לי מחלת לב למרות כל
    איל
    30/04/2009

ב 3 וחצי חודשים אחרונים יש לי כאבים בחזה שתוקפים אותי אחת לשבוע(לפעמים יותר) שמקרינים ליד שמאל,לצוואר ולגב,לפעמים מופיעים הכאבים בכל המקומות לפעמים רק הקרנה לגב או ליד שמאל,עברתי ארגומטריה שיצא תקינה,אח"כ אקו לב במאמץ שיצא תקין,ואח"כ הולטר ליום אחד שיצא תקין,האם אחרי בדיקות כאלה אני יכול יכול להיות רגוע שאין לי בעיית לב,או שיש בדיקה נוספת מומלצת,האם נתקלת במקרים דומים בעבר,למען ההגינות אני חייב לציין שאני עובר תקופה די מתוחה בחודשים האחרונים,ויש לי הרגשה שהתופעות שאני מתאר הם בעצם התקפי חרדה,יש לי חשש שאיפשהו המקור לבבי,אשמח לקבל חוו"ד,בתודה מראש איל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם ולמרות הכל

ד``ר רוברט הפנר
    30/04/2009

אייל
    ההערכה הקרדיאלית היא מעין פסיפס של נתונים. חסרים הרבה נתונים כדי שאוכל לתת לך תשובה. הנתון העיקרי שחסר הוא השיחה איתך פנים מול פנים. אפילו את גילך אינך מציין.
    הבדיקות שבצעת חשובות, אם הן תקינות, והתלונות שלך, כפי שהן, לא מתאימות לבעיה קרדיאלית, אתה איש צעיר יחסית, אין לך גורמי סיכון ולא מחלת לב במשפחה, אז...........הסבירות שהבעיה היא קרדיאלית נמוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה על התגובה המהירה ,

איל
    30/04/2009

ראשית ברצוני להודות לך על התגובה המהירה,ואכן החסרתי כמה נתונים חשובים, אני בן 37 אין היסטוריה של מחלות לב בגיל צעיר במשפחה,בשבוע האחרון אובחן אצלי בקיבה בקע סרעפתי קטן ודלקת בושט(האם זה יכול להיות מקור לבעיה) התחלתי להיות מטופל באומפרדקס בימים האחרונים,תוצאות חריגות בבדיקות דם הכולסטרול הטוב מאוד נמוך,היה 18.6 בעבר וכיום אחרי טיפול של דיאטנית עלה ל24.3 לפני כשנה אובחן אצלי כבד שומני בדרגה 1 ,כולסטרול כללי 179 LDL 134.8 ,האם לאור הנתונים החדשים אתה עדיין חושב שהמקור הוא לא לבבי או שיש מקום לשיחה פנים מול פנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם...

ד``ר רוברט הפנר
    30/04/2009

אני לא ממליץ על איבחון אינטרנטי.
    אתה יכול להתיעץ עם כל קרדיולוג או לפנות למרפאתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו