מסתם מטראלי של הלב- שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסתם מטראלי של הלב- שלי
    שלי אוליאל
    17/08/2007

אני בת 22 וסובלת מדופק מהיר ופתאומי גם בזמן מנוחה ממושכת.(באמצע מנוחה עולה לי הדופק) יש לי לחצים ודקירות בחזה ובנוסף יש לי שתי פעימות מוקדמות ודופק נוסף שמכונה ככל הנראה (סליל מיותר) יש קשר בין הבעיות הללו לבין מסתם מטראלי של הלב? בבקשה חווה דעתך.
    "

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסתם מטראלי של הלב- שלי

הוספת תגובה

• מה עם המסתם המיטרלי של הלב שלך?

ד``ר רוברט הפנר
    17/08/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסתם מטראלי של הלב- שלי

שלי אוליאל
    25/08/2007

בבדיקת האקו לב האחרונה שעברתי הודגמה אי ספיקת לב מזערית (פיזיולוגית). רציתי לדעת מהי חוות דעתך על כל מה שציינתי בהודעה הקודמת ואם אתה יכול לתת לי אבחנה משלך . בנוסף המליצו לי לעשות צריבה ולשרוף את הסליל המיותר בלב כי כל פעם שיש לי דופק נוסף זה מכניס אותי לחרדות. איך הפעולה הזאת מתבצעת האם בהרדמה האם זה כואב? אשמח לדעת פרטים וגם אם יש בזה סיכון.

תודה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסתם מיטראלי

ד``ר רוברט הפנר
    25/08/2007

הכותרת היא כל פעם המסתם המיטרלי שהוא כנראה תקין ולא זאת הבעיה שלך.
    כנראה הבעיה היא חשמלית.
    אשמח לתת לך חוות דעת, בשביל זה את צריכה לבוא להבדק ולהביא את כל תוצאות הבדיקות (אקג, הולטר, אקו לב וכו).
    ד"ר הפנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו