כאב בחזה במאמץ קל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בחזה במאמץ קל
    מאור
    24/05/2009

ד'ר שלום,אני בחור בן 31 רזה ולא מעשן,לא עושה פעילות גופנית. לאחרונה מטרידה אותי תחושה מציקה באיזור הלב. יש מקרים שבפעילות לא מאומצת אני חש מין הלמה,כאב חד בלב. כאילו הוא התנפח. לדוגמה אני מרים את בני הקטן השוקל 11 קילוגרם ובשל המאמץ מההרמה הכאב מתחיל ומייד אני מרגיש צורך להוריד אותו יש לי רגע קט סחרחורת ולפעמים הרגשה רעה לכמה שעות. יש לציין שיש מקרים שהכאב לא מופיע בעת מאמץ. הולטר ואקו לב מלפני חצי שנה שעשיתי בשל מספר פעימות מוקדמות היו תקינות,האם יש לי סיבה לדאוג? אגב יש מקרים שגם לאחר קיום יחסים יש לי כאב בחזה שנמשך כל הלילה כמה שעות וקשה לי להרדם . אשמח לקבל את תגובתך. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בחזה במאמץ קל

הוספת תגובה

• כאב בחזה

ד''ר ריקרדו תובר
    25/05/2009

מאור שלום

תפנה לקרדיולוג אם תוצאה של בדיקת מאמץ או בדיקת מפוי לב.

בהצלחה

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני בסכנה?

מאור
    25/05/2009

האם אני נמצא בסכנה כלשהי, אני מקווה שאני לא סובל מתעוקה בחזה, מה הסיכוי שאדם בן 31 שלא מעשן ואוכל נכון ללא פעילות גופנית ועם פעימות מוקדמות מידי פעם יסבול מזה ומה ההשלכות לכך? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי בנוסף שתפנה לפסיכיאטר

ד``ר רוברט הפנר
    25/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו