תוצאות הולטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות הולטר
    מירי
    16/06/2009

שלום רב,

פעימה מוזרה או נוספת היא תופעה שמוכרת לי בעבר נבדקתי ונאמר לי שככול הנראה זו פעימה מקדימה...משהו חשמלי אך שאינו מדאיג.היום אני בשליש הראשון להריון והתופעה הזאת החמירה מפעם פעמיים בשבוע למס' פעמים ביום. אציין שאנו גרים בחו"ל ולפני כמה ימים עברתי בדיקות שאחת מהן היא הולטר. תוצאות מראות שהכל תקין אך אני מאוד מודאגת כיוון שביום ההולטר הייתה לי רק פעימה אחת או שתיים כאלו ואתמול ספרתי כ 40 פעימות !!!! הרופא שערך אותן אינו נמצא עד חודש הבא.

אכתוב לכם את התוצא ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי להבין מה זה הדבר המלחיץ הזה

vetricular ectopic activity- was present'consisting 0f 2vs. the maximum number of vs per hour was1 and occured between 16:00-17:00 hours.there where 2 isolated ves' no couplet episodes' no runs of bigeminy or trigeminy, no salvos and no episodes of ventricular tachycardia

בסוף הדוח הרופא רשם וחתם שהכל בגבולות הנורמה

הפעימות האלו מליחצות אותי וגורמות לי לאי שקט אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין את התופעה הזאת .

המון תודה וד"ש חם למולדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות הולטר

הוספת תגובה

• באמת לא מבין מה מבוקשך...

ד``ר רוברט הפנר
    16/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבוקשי

מירי
    17/06/2009

מבוקשי להבין למה אני מרגישה כל יום "דופק מוזר" ? האם יש שם לתופעה הזאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שים לה לתשובה

מירי
    17/06/2009

שים לב לתשובה שקבלתי מרופא בפורום אחר אולי כדאי שתלמד קצת איך עונים
    להדיוטה כמוני
    תודה על פניתך אלינו.

תוצאת בדיקה כפי שמצוטטת בפנייתךם היא למעשה תקינה. יש לציין שבדיקה בוצע כשהרשת טוב ולכן ייתכן ויש צורך בבדיקה חזורת. גם הייתי מבצע בדיקת אקו לב וכן בדיקת תפקודי בלוטת הרתיס.
    יחד עם זאת מבקש לא להילחץ, הרי תופעה לא חדשה וקיימת שנים...קרוב לוודאי היא שפירה וחסרת משמעות, אך יש צורך בבדיקות לעיל...

בברכה,
    דר' דדשב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבוקשך

ד``ר רוברט הפנר
    17/06/2009

מירי
    כלום לא ייספק אותך. לא דר' דדשב, לא הרופא שלך. זה נכון, את הדיוטה, גולשת אינטרנט משועממת ובנוסף גם חוצפנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מגיבה בד"כ ...אבל הפעם

רוני
    17/06/2009

כל הכבוד לתשובת הד"ר. האלימות המילולית הרווחת בחברה, ובמיוחד כלפי אנשי צוות רפואי, היא בלתי נסבלת ובלתי נסלחת. לצערנו היא גולשת לא פעם לאלימות פיזית. אלימות זו נובעת מתחושת ה"הכל מגיע לי" הקיימת בחברה שלנו כיום - והדבר בלתי נסבל על אחת כמה וכמה כאשר מדובר ברופאים המשיבים בפורום מיוזמתם ורצונם החופשי ומזמנם הלא פנוי (בינינו - לרופאים ועוד כאלו העובדים בבי"ח, אין באמת זמן פנוי...) וזאת על מנת לנסות לתת מענה לכל מיני שאלות שלנו, קהל גולשי האינטרנט והאזרחים שרוצים מענה מהר ככל האפשר וזאת מבלי להמתין לרופא שלהם (ויש לברך על כך שהם קיימים ועוזרים לרבים מאיתנו לא פעם ולא פעמיים).
    על כן אני מברכת את התשובה לאותה הגברת, שאמנם לא חיה איתנו כרגע, אך כנראה הושפעה מספיק מהתרבות הישראלית של ימינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו