גורמי סיכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גורמי סיכון
    אסי
    23/06/2009

שלום רב
    לפני כחצי שנה הפסקתי לעשן לאחר 15 שנה של עישון בינוני של 8 סגריות ביום
    אני מבצע פעילות גופנית כ 5 פעמים בשבוע, ומקפיד על תזונה וכמעט נמנע משומנים וסוכרים במשך שנים (מעל ל10) .
    כמו כן לחץ הדם שלי הוא בין 100/60 ל110/65 .
    במדידות כולסטרול שערכתי לאחרונה ה HDL שלי היה 55 והכולסטרול הכללי כ 180 .
    מבחינת הסטוריה משפחתית מצד אימי לא היו התקפי לב לאף אחד מקרובי , ואילו אבי עבר צינתור בגיל 60 (הוא מעשן 40 שנה)) והוא בריא לגמרי (יחסית) מאז (10 שנים).
    האם למרות שעשנתי שנים רבות, הנתונים הכלליים שלי מבשרים על סבירות נמוכה להתקפי לב ? (ברור לי שאי אפשר לנבא בוודאות, אלא רק לשער)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גורמי סיכון

הוספת תגובה

• שכחתי לציין - אני בן 36

אסי
    23/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי דבר נוסף

אסי
    23/06/2009

גובה 1.80
    משקל 75
    אחוזי שומן 17
    תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גורמי סיכון

ד``ר רוברט הפנר
    23/06/2009

אסי,
    נראה שיש לך מודעות ואתה עושה את הדברים הנכונים. עם קצת מזל ובתקווה שאתה יורש את אימך ולא אביך, אתה בסיכון נמוך להתקפי לב ב 10 השנים הקרובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו