רדוקטיל ודופק מואץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רדוקטיל ודופק מואץ
    טלי
    25/06/2009

לרופאים שלום, מזה 4 שנים אני נוטלת רדוקטיל 15מ"ג להרזייה. בעזרת התרופה חזרתי למשקל כמעט תקין אחרי שהייתי שמנה כל חיי. אני בת 47 ונכה, לכן לא יכולה כמעט לעשות פעילות גופנית. מאזשאני נוטלת את התרופה אני מצליחה לשמור על משקל תקין פחות או יותר. אני יודעת שלא נהוג לתת את התרופה לטווח של יותר משנה אבל כיוון שבתקופות שעישיתי הפסקה עליתי מיד במשקל החלטתי בעצת רופאת המשפחה להמשיך. השאלה שלי היא: התרופה גורמת לי לדופק מואץ וטכיקרדיה. האם תופעה זו על פני שנים מספר יכולה לפגוע בלב פגיעה לא הפיכה? בנוסף התרופה מעלה קצת את לחץ הדם לרמה גבולית (בערך 130/90). האם זה מסוכן? האם עדיף להפסיק את התרופה ולהיות במשקל יתר?
    תודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רדוקטיל ודופק מואץ

הוספת תגובה

• רדוקטיל

ד''ר ריקרדו תובר
    25/06/2009

טלי שלום

REDUCTIL זאת תרופה שלא נהוג לתת לטווח ארוך או כטיפול קבוע. מומלץ לאחר יעוץ אם הרופא שלך ו דיאטנית להפסיק לתקופה ולנסות טיפול אחר.

בהצלחה

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך על תשובתך!

טלי
    26/06/2009

האם תוכל להסביר לי מדוע. מה הבעיה בנטילה ארוכת טווח ומה הם הסיכונים? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה מאחד הרופאים, תודה!

טלי
    28/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רדוקטיל

ד``ר רוברט הפנר
    28/06/2009

טלי,
    אני לא יודע אם התרופה נבדקה לפרקי זמן ארוכים, או למה ההמלצה היא לחצי שנה.
    בכל מקרה, אם לחץ הדם שלך והדופק אינם גבוהים אולי (מדגיש, אולי !!!) זה לא נורא.
    תקחי את השם הגנרי של התרופה שרשום בקופסא ותחפשי תופעות לוואי side effects באינטרנט.
    אם את מוצאת משהו תורם תשתפי אותנו בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו