דופק לב עולה מהר מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק לב עולה מהר מאוד
    מקסימוס
    28/06/2009

ד"ר שלום, אני בן 30.
    לפני כחודש ביצעתי בדיקת לב במאמץ לאחר שמיעת דופק באוזניים, הבדיקה והיעוץ שאחריה הראו שהכל תקין רק שהכושר שלי מתחת למינימום. מאותו היום אני רוכב על אופניים עם שעון כושר בכל יום 30 דקות.

במהלך החודש נתקלתי בתופעה קצת מוזרה, שלוש פעמים קרה שהדופק שלי שהיה יציב על 140 פתאום עלה וטיפס תוך מספר שניות ל 180-190 למרות שלא היה שינוי בקושי הרכיבה. זה גרם לי מייד להפסיק ולשבת להרגע בצד ואחרי חצי דקה הדופק חזר ל - 110. זה קרה לי 3 פעמים החודש וקצת מלחיץ אותי בגלל שהפרופסור שבדק אותי המליץ להכנס לכושר. יש לי תחושה שזה משהו שקשור לעובדה שאני מפחד שהדופק יהיה גבוה מידי, אבל אני לא בטוח שזה יכול לגרום לו לעלות לכל כך גבוה.

אשמח לשמוע דעתך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק לב עולה מהר מאוד

הוספת תגובה

• דעתי

ד``ר רוברט הפנר
    29/06/2009

מינימוס,
    מה זה כושר מתחת למינימום?
    ממליץ לך לפנות לקרדיולוג, אולי אתה סובל מהפרעות בקצב הלב. (הפרעות קצב מהירות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,

מקסימוס
    29/06/2009

הייתי לפי חודש בבדיקת מאמץ ופרופסור קרדיולוג לאחר מכן, לא מצאו שום דבר הכל היה תקין. מה שכן אמרו לי זה שהכושר שלי נמוך מאוד ובדיקת המאמץ הגיע לדופק מקסימאלי לאחר מספר דקות קטן, המליצו לי להתחיל לעשות כושר לאט לאט, וזה מה שאני מנסה לעשות רק שהתופעה הזו באה פתאום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו