דופק מעל 150 מתוך שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק מעל 150 מתוך שינה
    טליה
    29/06/2009

שלום רב
    לאחרונה התעוררתי לדופק של מעל 150 פעימות לדקה. בשל בעיה זו אני מחוברת ללופ רקורדר לכן ידעתי כמה דופק יש לי. בעיקר זה קורה לי בליילה כשעה אחרי ההרדמות. עשיתי את כל בדיקות הדם שהיו בסדר כולל בלוטת התריס. אני לוקחת 2.5 ג"ר קרדילוק. הייתי אצל קרדיולוג, ועברתי את כל הבדיקות EKO הולטר וכולי. ללא בעיות מיוחדות. יש קצת הפרעות לב בודות.
    מה יכול לגרום בשינה(ישנה עמוק) לעליה כל כך חזקה של הדופק באופן פתאומי. איזה חומרים משתחררים שגורמים לכך. הרופא מהמוקד אליו אני מקושרת עם הלופ רקורדר רצה להפנות אותי לחדר מיון. אבל אני יודעת שעד שהייתי מגיעה לשם כבר הדופק היה מסתדר. אכן כעבור חצי שעה ירד לאחר שלקחתי עוד חצי מינון של קרדילוק .
    אני די חסרת עונים ולא יודעת מה לעשות ניראה לי שזה לא בעיה סטנדרתית ואני לא בחרדות שיכולות לגרום לבעיה.
    תודה מראש על עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק מעל 150 מתוך שינה

הוספת תגובה

• דופק

ד``ר רוברט הפנר
    29/06/2009

טליה,
    אם את מחוברת ללופ רקורדר זה מצויין כך אפשר לדעת מה קצב הלב שלך וקבל טיפול בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו