פירפור עליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירפור עליות
    ערן
    24/07/2009

ד"ר נכבד שלום רב,
    לפני כשנתיים היה לי אירוע של a/f עברתי היפוך חשמלי שהחזיר למצב סינוס (לא הומלץ על טיפול תרופתי כלשהו) לאחר המקרה התחלתי לסבול מחרדות הופנתי לפסיכיאטר אשר נתן לי אפקסור 150 מ"ג לפני כשבוע עברתי שוב אירוע של A/F בוצע היפוך חשמלי מכיוון שלא הגבתי לטיפול תרופתי ושוב חזרתי לסינוס.
    אתמול בשעות הצהריים שוב הרגשתי דופק לא סדיר ומהיר אך כעבור מספר דקות זה עבר פוניתי לב"יח וכל הבדיקות (מיון) היו בגדר הנורמה ושוחררתי הביתה.
    כמו כן בוצע לי אקו לב : ללא כל ממצא חריג, ובדיקת הולטר אך עדיין אין תשובה.
    שאלתי היא : האם אני צריך לקחת טיפול כלשהו בעקבות המקרים הללו?
    נ.ב אני בן 39 ללא עבר רפואי למעט המקרים הללו.
    לתשובתך אודה,
    ערן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירפור עליות

הוספת תגובה

• באיזה תרופות אתה מטופל?

ד``ר רוברט הפנר
    24/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ערן
    25/07/2009

כרגע מטופל אך ורק ב אפקסור XR

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרפור פרוזדורים

ד``ר רוברט הפנר
    25/07/2009

כדאי שתתיעץ עם הקרדיולוג שלך לגבי תרופה שתמנע את הפרפור. בנוסף כדאי שתקח אספירין על בסיס קבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו