אני לא יודע מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יודע מה לעשות
    maxim
    06/09/2007

יש לי בעיות עם בריאות כמעט מהלידה היה לי ל''ד ויכולתי לאבד הקרה אפילו מההליכה מהירה חוצמי מזה מה שראיתי מהבדיקות שעשיתי באותו זמן הסוכר 106-110 בצום .רופאים בדקו מערכת אצבים היא הם גם סבלה וגילו שמוח לא קשור
    אבל גילו שדופק של הלב משתנה מ37 בלילה עד 180 ל''ד משתנה עד 110\210 אפילה בפעם הראשונה בחיים לא יכולתי להוריד אותו שבוע וחצי אפילו עם תרופות .גם TRIGLICER גבהה הכולסטרול הטוב 35-40 כבר 5 שנים וכללי טוב אבל אני כבר 4-5 חודשים אני מרגיש עליות של סוכר.הדם מרוכז ,היה אפילו ריח של אצטון אבל בגלל שאני לא מרגיש טוב אחרי דברים מטוקים ,אבר זמן הוא נעלם
    אם אני לא אוכל בכלל סוכר ,לחם אין כלום אין סוכר גבהה אין בעיות עם ראיה אין ריח לעומט סוכר 115-140 בצום .מה לעשות במקרה כזה מצד אחד אני לא רוצה לעשות נזק לעצי כדי יגלו הרופאים את הבעיה שלי כי אני מאבד הקרה אחרי מטוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא יודע מה לעשות

הוספת תגובה

• מלוחים ומתוקים

ד``ר רוברט הפנר
    06/09/2007

אתה נשמע במצוקה. השאלה אם אתה באמת נעזר ברופאך ונוטל את הטיפול התרופתי באופן מסודר. אינך כותב בן כמה אתה וזה חשוב.
    אני מבין שיש לך סכרת לחץ דם גבוה וגם שומני דם לא מאוזנים.
    לכל הנ"ל יש טיפול תרופתי עם תרופות מצוינות ומעט תופעות לוואי.
    אתה רק צריך להעזר ברופא שלך, להיות במעקב קבוע ולקחת את התרופות.
    בהצלחה
    ד"ר הפנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו