תחושת דקירות בחזה ובגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת דקירות בחזה ובגב
    דרור
    29/10/2009

אני בן 37 סובל מזה שנה וחצי מCFS. כבר מספר חודשים אני חש בדקירות לא ממוקדות בחזה ובגב העליון. כמו כן יש לי מידי פעם כאב בכל היד השמאלית. נעשו לי מספר אקג רגילים והכל יצא תקין. יש לי בעיה ידועה במע העיכול, זאת יכולה להיות הסיבה? שאלתי היא האם עליי לעשות בירור נוסף יותר מעמיק לגבי הלב? או שהסימפטומים בכלל לא מעידים על כיוון זה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת דקירות בחזה ובגב

הוספת תגובה

• דקירות

ד``ר רוברט הפנר
    29/10/2009

דרור
    דקירות כפי שאתה מתאר בדר"כ תלונה לא ספציפית. היתר זה התרשמות שצריכה להיות מול רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

דרור
    30/10/2009

איני מסוגל לעבור ארגומטריה, איזה בדיקות לב עושים במצב כזה חוץ מאקג סטנדרטי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר רוברט הפנר
    30/10/2009

ישנן בדיקות שונות אבל השאלה היא אם בכלל אתה צריך ומה, לכן חשוב שתפגש עם קרדיולוג פנים מול פנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו