מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבחן מאמץ אנא עזרה דחוףעדנה10/11/2009
בת 58 מזה כחודשיים כאבים בזרוע שמאל. שומנים גבוהים בדם.
סי כום בדיקת מאמץ
משך המאמץ 4.29 דקות שלב2 מהירות 2.5 שיפוע 12 אחוז
אק"ג בהתאוששות שינויים בלתי ספציפיים ב-st
st depression שינוי st בלתי ספציפיים
דופק מירבי בבדיקה 160 אחוז מירבי חזוי 99 אחוז
ל.ד. בשיא מאמץ 160 על 80 עומס מירבי 6.3 mets
הסיבה להפסקת הבדיקה השגת דןפק המטרה {דופק תת מירבי
ללא כאבים בחזה.
סיכום תגובה נורמוטנסיבית למאמץ
סבירות נמוכה לנוכחות איסכמיה במאמץ
לא נצפו הפרעות קצב בזמן המאמץ
אנא בדחיפות מה אומרת הבדיקה כי הרופאה אמרה לי לא לגמרי תקין אבל אופיני לנשים
בנות גילו
תודה תודה אני מבולבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבחן מאמץ
ד``ר רוברט הפנר10/11/2009עדנה
אני לא ראיתי את הבדיקה לכן מה שכתוב זה מה שכתוב שהסבירות נמוכה. אבל ההחלטה אם יש בעיה או לא צריכה להלקח על פי התלונות שלך גיל וגורמי הסיכון ולא רק על סמך מבחן מאמץ שאצל נשים הוא הרבה פעמים בעייתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובכל זאת
עדנה10/11/2009תודה על תגובתך המהירה ובכל זאת רציתי לדעת מדוע אצל נשים בדיקת המאמץ היא בעיתית
והאם ללכת לקרדיולוג או רופא משפחה
משום שהרופאה הבודקת אמרה שמספיק ללכת לרופא משפחה
האם כדי לעשות אקו לב או בדיקה אחרת נטספת
והאם באמת לנשים בגילי זה די נפוץ
בתודה מראש
עדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחן מאמץ בנשים
ד``ר רוברט הפנר12/11/2009למה בנשים...זהו נושא רחב ולא לגמרי ברור, בחלקו כנראה בגלל שינויים הורמונליים, עד גיל הבלות שינויים חודשיים ואח"כ גם למרות שלא חודשיים, גורמיים דלקתיים וכו וכו וכתוצאה מזה תפקוד לא תקין של התכווצות-התרחבות של העורקים שיכולים לגרום לכאבים בחזה וכנראה שינויים באקג גם ללא הצרות ממשית בעורקים. נושא רחב שלא כאן המקום להכנס לזה.
אינני יודע למה עשית מבחן מאמץ, אבל הבדיקה כפי שכתובה לא מצביעה על בעיה.
זכותך להתיעץ עם קרדיולוג אם את מודאגת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי אצל הרפא וכך אמר מבקשת את
עדנה12/11/2009הרופא ראה את הבדיקה וטען שבארבע וחצי דקות לא רואים כלום הארגומטריה צריכה
להיות ארוכה יותר מה דעתך?
מאחר שאני לא הכי רוצה לעשות כרגע מיפוי לב הרופא אמר לי להכנס לכושר על ההליכון שרכשתי
ולחזור על הבדיקה בעוד חודש בניסיון להגיע לשלבים גבוהים יותר
לכמה צריך להגיע שהבדיקה תהיה אמינה?
המון המון תודה על עזרתך חזק ואמץ
עדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדנה
ד''ר ריקרדו תובר12/11/2009עדנה שלום
אני מסכים עם ד"ר הפנר אבל לפי דעתי אפשר לבצע בדיקה כמו אקו לב במאמץ שמוסיף עוד
נתונים לברר מצבך .
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקוקרדיוגרפיה במאמץ
עדנה12/11/2009דוקטו יקר
האם הבדיקה שהצעת נקראת אקורדיוגרפיה במאמץ או אחר
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אקו לב במאמץ או ECHO STRESS
ד''ר ריקרדו תובר12/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)