איוושה ודופק מואץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איוושה ודופק מואץ
    הדר
    20/11/2009

שלום ד"ר הפנר,
    אני מטופלת אצלך עקב איוושה בלב במצב לא טוב אך יציב (פירוש שלך, לא שלי כמובן...), עם לופוס (14 מ"ג קורטיזון, סלספט 3,000 מ"ג, קפטופריל 12.5 מ"ג, וכדור לכולסטרול, 10 מ"ג, אינני זוכרת את שמו), הלופוס כרגע רמסיה.
    אמרת לי לשים לב אם אני מרגישה קוצר נשימה ושזהו הסימן לעלות על שולחן ניתוחים
    אז חדשות טובות - אין לי קוצר נשימה.
    החדשות הפחות טובות וקצת מטרידות אותי (אולי חסרות משמעות?) הן שכבר מספר שבועות אני מרגישה דופק מואץ (ממש מואץ, כמו אחרי ריצת ספרינט) וזאת כשאני במנוחה מוחלטת (מנוחה מוחלטת מבחינתי זה לפחות 15 דקות בשכיבה). כמו כן הדופק לא רק שמהיר מאוד אלא גם מאוד מורגש. אני מרגישה אותו עד לראש (ולא, אין הכוונה לכך שאני מדמיינת :-)).
    מידי פעם יש לי דקירות בחזה , זכור לי שהסברת לי שאם זה נמשך הרבה זמן (וזה נמשך הרבה זמן, שנים...) אז זה כנראה חסר משמעות אבל אני מציינת בכל זאת שזה עדין נמשך.
    הבדיקות האחרונות, במסגרת המעקב ללופוס, יצאו כולן תקינות או סבירות.
    בנוסף, ראוי לציין שאני נמצאת בתקופה מאוד לחוצה מבחינת עבודה, לימודים, נסיבות חיים והשילוב ביניהם.

שאלתי היא - האם להקדים את התור אליך או לייחס את זה ללחץ?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איוושה ודופק מואץ

הוספת תגובה

• דופק מואץ

ד``ר רוברט הפנר
    21/11/2009

הדר שלום, מה שלומך?
    אם יש לך ספקות ואת לא רגועה את תמיד מוזמנת למרפאתי, את לא צריכה לבקש לכך אישור.
    אז "תקדימי" ובואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו