דברים המשפיעים על בדיקת אקו לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דברים המשפיעים על בדיקת אקו לב
    יוסי סלע
    03/12/2009

שלום, רציתי לדעת אלו דברים חיצוניים שאני יכול להשפיע עליהם עלולים לגרום לתוצאות פחות טובות בבדיקת אקו לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רציתי לדעת

אני
    04/12/2009

בס"ד

השתחררתי לפני 4 ימים מבה"ח ( הדופלר רגליים היה בסדר, גם האקו לב והבדיקות דם של אנזימים של הלב,גם האק"גק היו תקינים באישפוז ),במיון שהגעתי נצפה באק"ג RBBB ולחץ דם 150\101(באישפוז ניתנו לי זריקות לדילול הדם לבטן .וכדורים ללחץ דם והגנה ללב)השתחרתי ונקבע לי טיפול באספירין מדי יום ולעשות מיפויי לב ולא להתאמץ .מאז אני בבית משתדלת לא להתאמץ(לא הבנתי מה אסור לי לעשות בנתיים האם עבודות בית או הליכה של 20 דקות זה בסדר?)ובנתיים התחילו לי גם חרדות ופחדים ואני לא ישנה טוב אני בת 42 (הפחד שיהיה שינויי שוב במצב הבריאותי מלחיץ )לא ממש הסבירו לי למה זה ומה זה אומר וכיצד עלי להתנהג בהתאמצות מה מותר ומה אסור ? מה הצפי מה זה אומר בריאותית המצב בו אני נמצאת אשמח לתשובות תודה אולי זה יוריד מהדאגה שלי שאבין מה זה אומר?ואיך עלי לנהוג ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו