מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעימות מוקדמות ורשרוש בלבסיגל04/12/2009
ד"ר יקרים =)
קוראים לי סיגל ואני בת 19. במשך מעל לחצי שנה שיש לי פעימות מוקדמות לפרקים ורשרוש, תסמינים אלה מגיעים לי לפעמים חלש ולפעמים בהתקפים שמביאים אותי למצב של חולשה פיזית כללית חזקה מאוד, האיברים בגוף מתחילים להירדם אחד אחד בדרך כלל מתחיל מיד אחת עובר לשניה ואז לרגליים, חוסר נשימה, סחרחורות וטשטוש בראיה. הייתי במיון כבר מעל 5 פעמים בחצי שנה האחרונה בעקבות התקפים חריפים יותר ובדקו אותי 3 קדיולוגים שלא לקחו אותי ברצינות ורק שלחו אותי לעשות א.ק.ג שיצא תקין מכיוון ולא היה לי התקף באותו זמן. באחת הפעמים במיון ישב לידי קרדיולוג ששמע את פעימות הלב הלא סדירות אבל אמר לי לא לדאוג שיש את זה לכולם וחיים עם זה והוסיף שהפעימות המוקדמות והרשרוש הם לא הבעיה עצמה אלא תסמינים שנובעים מבעיה אחרת אך לא שלח אותי לבדיקות נוספות. הפחד שלי נובע מהעובדה שעם כל התקף רציני התסמינים מחמירים, הדופק נהיה לחוץ יותר, התחילו לי כאבים בחזה ואני מגיעה למצב של כמעט חוסר הכרה.. אני לא יודעת כבר מה לעשות ומה זה יכול להיות.. ההתקפים האלה לא נובעים מיתר פעילות פיזית או לחץ ויכולים להתחיל בכל רגע לפעמים באזהרה של מחנק קל, גירוד קל בפנים וסחרחורות. הפחד שלי נובע מהעובדה שעם כל התקף רציני התסמינים מחמירים, הדופק נהיה לחוץ יותר, התחילו לי כאבים בחזה ואני מגיעה למצב של כמעט חוסר הכרה.. אני לא יודעת כבר מה לעשות ומה זה יכול להיות.. ההתקפים האלה לא נובעים מיתר פעילות פיזית או לחץ ויכולים להתחיל בכל רגע לפעמים באזהרה של מחנק קל וגירוד קל בפנים ומשם ממשיך לשאר הדברים.. מה עוד אני יכולה לעשות או איזה בדיקות לבקש? אשמח לתגובה מהירה אני כבר די מודאגת.. תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעימות מוקדמות ורשרוש בלב
ד''ר ריקרדו תובר06/12/2009סיגל שלום
לא ברור לי אם בוצעו בדיקות כמו אקו לב,הולטר ובדיקת מאמץ.
אם כן והם תקינים הסיבה לתלונותך אינה לבבית.
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)