עזרהדחוף לי בבקשה,בהריון חודש 7

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרהדחוף לי בבקשה,בהריון חודש 7
    מלי
    07/12/2009

שלום,
    אני בת 28 הריון שלישי שבוע 29+5 ,בשבוע האחרון 4 פעמים הופיעו אצלי בזמן מנוחה וללא סימנים מקדימים,דופק מהיר מאוד מאוד כמו לאחר ריצה מהירה מאוד , הלב פשוט יצא משליטה עד שחשתי בחולשה ידים ורגלים ולא יכולתי להחזיק את עצמי יותר ,התקף זה נמשך כ 15-20 דק' ולאחר מיכן שומר על קצב "מהיר מאוד סדיר" ולאחר מיכן יורד בהדרגה ולאחר שעה +נעלם כלא היה ,זה קרה כשישבתי ואף פעם אחד כששכבתי.בפעם הרבעית פניתי לקופ"ח כאשר במדידת לח"ד וא.ק.ג יצא שאכן הדופק עדיין היה מהיר (לאחר שעתיים).הופנתי לבדיקת אקו לב הולטר וקרדיולוג ,בבדיקת האקו לב יצא הכל תקין מלבד הערה:
    "צניחה של עלה לטרלי של מסתם טריקוספידלי עם אי ספיקה טריקוספידלית קלה+ (סילון אקסצנטרי מאוד)
    התשובות לכל שאלותי לקרדיולוג בקופ"ח היו "לא יודע",בכל אופן נותרתי ללא אבחנה .
    אני מאוד מודאגת ,ממה מצב זה נגרם?הרי זה לא מצב תקין ,האם יכול להיות נזק בלידה בשעת מאמץ? אודה על תשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אקו

ד``ר רוברט הפנר
    07/12/2009

כנראה הממצא באקו אם הוא אמיתי חסר משמעות ובכל מקרה אינו קשור לדפיקות הלב שלך.
    בינתיים ממליץ לך מעקב בלבד.
    לידה קלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה נוספת בבקשה

מלי
    08/12/2009

תודה רבה רבה על התשובה המהירה ,הבנתי מדבריך שממצא זה שכיח ולא מדאיג.
    הרגעת אותי.
    אז אין סכנה בשעת מאמץ בלידה ?
    האם נתקלת קודם במקרים מסוג זה ?ממה נגרם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקו

ד``ר רוברט הפנר
    08/12/2009

לא אמרתי שהמקרה שכיח. כוונתי הייתה שלדעתי הוא חסר משמעות כי אין ספיקה משמעותי של המסתם.
    על סמך הנתונים שהצגת לא אמורה להיות בעיה בלידה.
    כדאי שתחזרי על האקו (אולי במכון אחר) מס' חודשים אחרי הלידה.
    ....ושוב לידה קלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מלי
    09/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו