בדיקת הולטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת הולטר
    מימי
    08/12/2009

האם פעילות גופנית נמרצת בעת בדיקת הולטר יכולה להשפיע על תוצאות הבדיקה? תוצאות שלא היו מופיעות ללא אותה פעילות גופנית. מדובר בנער בן 17 לפני גיוס (הפרופיל הקרבי בסכנה) שבעת בדיקת ההולטר שנעשתה לו לבקשת הצבא, הלך לשחק כדורגל.
    תודה מראש.
    מימי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת הולטר

הוספת תגובה

• אני מוסיפה את התוצאות

מימי
    08/12/2009

סיבת הבדיקה: AV BLOCK דרגה ראשונה.

הפרעות קצב חדריות VPC’S: נצפו סה''כ 2 VPC'S במשך הבדיקה. ממוקד אחד.

הפרעות קצב על חדריות APC‘S: נצפו סה''כ 15 APC'S במשך הבדיקה . ראה טבלת פיזור ה – APC'S בדו''ח.

הפרעות הולכה: נצפה A-V DISSOCIATION לדוגמא:14:22 עמ' 9-10. נצפה מרווח P-R עד 0.28 שניות ,כשבזמן טכיקרדיה מתקצר לתקין, כנראה שמדובר ב- VAGAL EFFECT .

פעילות קוצב:

שינויים משמעותיים בקטע st: לא נצפו.

תלונות הנבדק: לא צוינו.

הממצאים בהתאם לתלונות:

הערות/סיכום: נצפו קטעי סינוס אריתמיה. בשעות העירנות נצפו קטעי סינוס טכיקרדיה במהירות של עד 175 פעימות לדקה שנמשכו עד 13 דקות.

הערות:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הולטר

ד``ר רוברט הפנר
    08/12/2009

בגדול ההולטר יכול להתאים לבחור צעיר שעוסק בפעילות פיזית ויש לו כושר.
    מה הצבא יחליט אינני יודע, מבחינה בריאותית לא נראה לי על סמך ממצאי ההולטר שיש סיבה לדאגה, אבל אני צריך לראות את הבדיקה עצמה כדי שתשובתי תהיה יותר מבוססת.
    לכן כדאי שתקחי אותו לקרדיולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

מימי
    09/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו