מקווה שתבין הפעם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקווה שתבין הפעם
    ראובן
    10/12/2009

ד.נ. העובדה שיש מי שמואיל בטובו לתת אותן תשובות לשאלות שונות, או להיבטים שונים של נושא מסוים, מצערת אותי, בניגוד להנחתך, ואינה גורמת לי שום הנאה, בכל הכבוד למשיבי התשובות. לשאלתך, את קיו אני נוטל משום שהומלץ לי ע"י רפואה משלימה של קו"ח שאני בטיפולה (אותה אני מכבד), המהווה השלמה לעצות רופאיי וגם רופאי הפורום הנכבד - שגם אותם אני מכבד - שלעיתים אינן חד-משמעיות או מניחות את הדעת. עוד אבהיר שלא שוכנעתי שהמלצות רפואה משלימה נטולות בסיס. למיטב הבנתי, התנהגות (ואני בעל מקצוע במדעי ההתנהגות מטעם 3 אוניברסיטאות מכובדות בארה"ב) איננה בהכרח פונקציה של אמונה סובייקטיבית גרידא, כפי שנרמז בדבריך. יש אנשים, כמוני ואחרים, שהתנהגותם הינה בעיקרה פונקציה של מידע אובייקטיבי המוצג בפניהם, ושל סבלנות רבה הכרוכה בהשגתו. בתקווה שהפעם תבין מה שלא הבינות, לדבריך, קודם לכן. ראובן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקווה שתבין הפעם

הוספת תגובה

• אולי גם תלמד

ד``ר רוברט הפנר
    10/12/2009

מר ראובן, רונן , אלי (בכל אוניברסיטה כינו אותך אחרת?), חבל שבלימודיך הארוכים במדעי ההתנהגות לא למדת להתנהג. אתה איש חצוף.
    קראתי את פניותיך גם בפורום השומנים.
    אתה לא שבע רצון מתשובותינו בשני הפורומים.
    אני מבקש ממך לפנות לאתרי רפואה האחרים, ובזה אני מאחל לך כל טוב.
    פניות נוספות שלך לפורום יימחקו או לא תהיה אליהן התיחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו