פרפורים בלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרפורים בלב
    מיכל
    30/09/2007

ד" שלום,
    אני בת 47, בריאה בד"כ, תודה לאל. לפני כשבוע התחלתי להרגיש מידי פעם קוצר נשימה ופרפורים בלב ויד שמאל כבדה. זה בא וחולף. אם אני עושה פעילות אירובית זה עוזר לי להרגשה טובה. (תיאור ההרגשה היא שאני מרגישה את הלב כאילו אני ברכבת הרים). האמת שחשבתי שזה התקף חרדה לפי כל הסימנים, למרות שמעולם לא סבלתי מזה אבל עלי לציין שבעלי עבר התקף לב לפני כחודשיים וגם הפסקתי לעשן, והחלטתי היום לגשת לקופ"ח. הרופא מדד לי לחץ דם שהיה 150/80ועשה לי א.ק.ג. שתוצאותיו:
    RYTHM - MORMAL SINUS RHYTHM
    ARRHYTHMIAS - VENTRICULAR - SORADIC VPBS
    הוא אמר לי שיש לי פעימה מוקדמת וזה שום דבר, נתן לי VABEN ואמר שזה יעבור. בעוד 3 ימים אני נוסעת לארה"ב לשבועיים. האם לדעתך אני יכולה לנסוע בשקט, האם אני צריכה לעבור בדיקות נוספות? אודה לך על תשובתך, מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרפורים בלב

הוספת תגובה

• פרפורים

ד``ר רוברט הפנר
    02/10/2007

טיול נעים
    ד"ר הפנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב,

לי-אור
    06/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו