הפרעות קצב בזמן נסיעה באופניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קצב בזמן נסיעה באופניים
    ירון
    24/12/2009

שלום רב,

אני בן 27, אין לי שום בעיה רפואית רצינית.
    יש לי הפרעות קצב נורמליות, עשיתי אקו, מאמץ והולטר, התוצאות יצאו שיש לי הפרעות אך הן נורמליות ולא מסוכנות כלל(לדברי הרופא הפרטי שלי שהוא גם קרדיולוג). הבדיקות היו לפני חודשיים בתקופה שהיו לי הפרעות קצב שכיחות.
    בחודשים האחרונים אין לי הפרעות קצב כלל(עבודה חדשה ומצב רוח מצויין?).
    היום נסעתי באופניים(כמעט כל יום אני נוסע 5 ק"מ) ובאמצע הנסיעה החל דופק מוגבר פתאום הדופק שלי התחיל להיות לא סדיר. ממהירות של 150 הוא עבר לדפקים לא סדירים במהירות משתנה.
    הרגשתי את הדופק ועצרתי, אחרי חצי דקה הדופק הסתדר וכשהתאפסתי המשכתי בנסיעה כרגיל.
    כאמור כל יום אני נוסע על אופניים וזה לא קרה לי עד עכשיו.
    השאלה שלי היא אם זה בעייתי וצריך ללכת לבדוק את זה או שאם אני נוסע בכל יום ואין בעיה בדופק אז אם התופעה לא חוזרת לא צריך להתרגש יתר על המידה?

אשמח לקבל חוות דעת.

תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אופניים

ד``ר רוברט הפנר
    25/12/2009

ירון,
    אתה הרי סובל מהפרעות קצב "נורמליות". הפעם אולי הייתה לך הפרעת קצב "לא נורמלית" שהכריחה אותך להפסקה.
    האם כל זה "נורמלי"? לא יודע.
    אם אתה רוצה להתרגש או לא, לא יכול לענות לך. כמובן שאם זה חוזר על עצמו המשמעות שונה. בכל מקרה תתיעץ עם הרופא הפרטי שלך שכאמור הוא גם קרדיולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו