דליפה מהמסתם ופוזיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דליפה מהמסתם ופוזיד
    בשמת
    01/10/2007

שלום שוב וחג שמח
    עברתי לפני כחודשיים צינתור ימני ושמאלי, בגלל יתר לחץ דם ריאתי, 45 במנוחה ו קשה- 65 באקו מאמץ.
    עד הצינתור נתנו לי לי דיזותיאזיד 12.5 מ"ג ואחרי הצינתור כשגילו שהלחץ דם הראיתי הוא מהמסתם הדולף ברמה בינונית, החליף לי הקרדיולוג לפוזיד 40 מ"ג, עם הפוזיד אני מרגישה כבדה, עם כאבים בכפות הרגליים ונפיחות רבה בהן, אך ללא בצקת, והשמנתי ב- 2 קילו, בנוסף יש תופעת לוואי של קצת ליחה, רוצה להחליף למשתן אחר, מה האפשרויות שלי ??? בין השאר לוקחת גם, אנאלדקס, נורווקס, פלקוניל (לזאבת) לוסק ומיקרופירין 75
    תודה ומועדים לשמחה, בשמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דליפה מהמסתם ופוזיד

הוספת תגובה

• המשך ...

בשמת
    01/10/2007

אני בת 48 וכשלקחתי את המשתן דיזותיאזיד רזיתי 3 - 4 קילו והרגשתי נפלא, אך הקרדייולוג אמר שזו תרופה למי שהלחץ דם הריאתי שלו ניגרם כתוצאה מבעיה בריאות. וללב צריך פוזיד.
    בבקשה עזרה, אני מנופחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• י.ל.ד. ראתי

ד``ר רוברט הפנר
    02/10/2007

כל תרופה יכולה לגרום לתופעות לוואי. המקרה שלך הוא לא לטיפול וירטואלי ברשת. צר לי.
    תרגישי טוב
    ד"ר הפנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב,

לי-אור
    06/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו