מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבל מאוד , עשיתי כבר המון בדיקותעמי01/10/2007
שלום רב, אני בן 42 ואב ל5 ילדים. אני מאוד טרוד כלכלית ורוב הזמן לחוץ נפשית,
זה כ 3 שנים שאני סובל מהתכווצויות באזור הסרעפת בדיוק מתחת לצלעות (נדמה לי שבאזור הכבד קרוב לאזור הלב)
זה קורה לי בזמנים לא קבועים בתדירות של 5 עד 10 פעמים ביום. ההתכווצויות הללו לעיתים ממש גורמים לי ל"החנק" , אני נאלץ פתאום לקפוץ מהמטה או מהכסא. תמיד זה באותו אזור.
לכן עשיתי המון בדיקות:
1. א.ק.ג
2. קולונוסקופיה
3. גסטרו
4. ct לב.
5 אולטרסאונד לב.
6 הולטר לב.
בהולטר אכן כן ראו את הקפיצות בבירור אך לא נמצאו הסברים להם והקרדיאלוג אמר : "לא להתרגש" הוא לא רואה שום בעיה ....
יצאתי כאשר אני מאוד מבולבל ולא יודע כבר איזה בדיקות עוד לעשות . קשה לי לחיות עם התכוווציויות חוזרות ונישנות אלו.
אודה לך אם תענה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבל
ד``ר רוברט הפנר02/10/2007מציע לך להפסיק עם סדרת הבדיקות.
אולי תתיעץ עם פסיכיאטר? ייתכן וטיפול להפחתת החרדה יעזור לך יותר.
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב,
לי-אור06/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"סיפורי השכנים..."
ד``ר רוברט הפנר06/10/2007יעקב שלום,
מה מצאת דומה בין המקרה שלך למקרה של חברנו?
המקרה שלך הוא קלאסי לתעוקת חזה. מיפוי לא תקין ומציאת הצרויות בעורקים הכליליים.
ואילו במקרה המקורי, התלונות לחלוטין לא אופיניות, לא תלויות במאמץ, מס' פעמים ביום כבר שלוש שנים!!! וצנתור וירטואלי תקין. ובנוסף מתח נפשי על רקע כלכלי וכו.
ללא ספק הטיפול הוא בהרגעה וככל ש"יסתבך" בבדיקות נוספות מצבו יילך ויורע.
בכל מקרה, תגובתך מבורכת, תמשיך לקרוא בפורום ולהגיב.
בברכה
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבל מאוד
ד''ר ריקרדו תובר07/10/2007שלום רב עמי
לא ברור לי אם יש לך גורמי סיכון כלומר יתר לחץ דם,סכרת ,עישון וא סיפור משפחתי
על פי זה אפשר לשקול בדיקות נוספות-מיפוי לב וא אקו לב ממאמץ
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)