דופק נמוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק נמוך
    ורד
    31/12/2009

ד"ר שלום!
    אני בת 33 בד"כ בריאה. לפני כשנה בבדיקה שגרתית אצל רופא המשפחה לאור תלונות של הרגשת חולשה והתעייפות קיצונית מלווה בנשימות כבדות במאמץ כגון קפיצה, ריצה, עליית מדרגות וכו'
    נמצא דופק נמוך, נערכו מס' בדיקות: דם כולל TSHתקין, א.ק.ג - תקין סינוס ברדיקרדיה בין 45-50 לדקה. הולטר - סינוס בין 34 - 88 לדקה עם קטעים ארוכים של סינוס ברדיקרדיה עד 30 לדקה רובם בשעות הלילה והבוקר המוקדמות.
    אקו לב - תקין בכל הפרמטרים( בוצע פעמיים ע"י 2 רופאים)
    לטענת הרופאים אין מה לעשות וזו אני, אך אני מוטרדת אני עובדת עם ילדים עבודה מאומצת ופעמים רבות אני מרגישה שקשה לי, לאחר פעילות מאומצת אני מרגישה את פעימות הלב בחוזקה, לעיתים אני מרגישה תופעה כמו בריחת פעימה שגורמת לי להשתעל באותו רגע .
    אשמח לשמוע את דעתך בעניין, האם להסתפק בבירור שנעשה עד כה או שיש מקום לבירור נוסף?
    האם תופעת הדופק הנמוך 40 במנוחה (ישיבה מול הטלויזיה) ו52 בפעילות יומיומית( כיום) זה נורמלי מוכר ולא מהווה סכנה עבורי?
    אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק נמוך

הוספת תגובה

• דופק נמוך

ד``ר רוברט הפנר
    31/12/2009

דופק נמוך, חיים ארוכים.
    מציע לך לעשות מבחן מאמץ, בדיקה כזאת תראה אוביקטיבית מה קורה לדופק כשאת בפעילות פיזית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו