תוצאות מיפוי לאחר אוטם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות מיפוי לאחר אוטם
    חדוה פוסמן
    03/01/2010

בעלי עבר אוטם כולל שני צינתורים לפני כשלושה שבועות במיפוי שנערך אחרי 3 שבועות התגלו הממצאים הבאים:-אסכמיה בחומרה משמעותית ובגודל בינוני באיזור המתאים לחלה ב-LCX בנוסף חשד לאיסכמיה בגודל קטן באיו ביזור .קדמי. האם התוצאות חמורות ויש לפנות בדחיפו לקרדיולוג או שניתן לחכות (בתורים של קופת חולים) כי זה ממש מלחיץ אותו תודה יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות מיפוי לאחר אוטם

הוספת תגובה

• מיפוי אחרי צנתור

ד``ר רוברט הפנר
    04/01/2010

חדוה,
    מוזר לי שכבר אחרי שלושה שבועות מהאוטם הופנה למיפוי. כך הקרדיולוג המליץ? כי אם כן זה אומר שאולי היו התלבטויות לגבי חומרת המחלה במהלך הצנתורים.
    קשה לי לחוות דעה כי אני לא מכיר את האנטומיה של העורקים שלו, לדוגמא אם ה Cx חסום ולא הצליחו לפתוח, אז יש הסבר לאיסכמיה באותו איזור.
    אם תוצאת המיפוי אכן משקפת את המציאות, אז התוצאה מחייבת התיחסות מהירה/דחופה של קרדיולוג.
    במידה ואתם חברי מכבי מאיזור המרכז, אין לי התנגדות שתפנו למרפאתי עם כל המסמכים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו