עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה...
    סאלי
    03/10/2007

היי, אני מקווה שאתם תתנו לי סוף סוף תשובה נורמלית.
    יש לי דופק מהיר קבוע,כל היום, גם במנוחה, 100 ומעלה, בעבר הייתי נתקפת בדקירה בחזה (לפחות פעם בשבוע) ומיד הייתי מתעלפת לכמה שניות. פעם לאחר מקרה כזה נלקחתי לביה"ח ולאחר א.ק.ג אמרו שיש הפרעת קצב עשו לי צילום חזה ושוחררתי.
    בהולטר יצא לי פעימה נוספת,דופק מהיר ודפיקות לב.
    יש לי לחץ דם נמוך תמיד וסבלתי בעבר מהפרעות אכילה, משקלי מתחת לממוצע.
    לפני מספר ימים הייתי בלונה פארק ועליתי על מתקן שעולה ויורד, נתקפתי בלחץ איום בחזה החוורתי,היה לי קשה לנשום, הרגל קפצה מעצמה ופשוט פרפרתי כולי.
    אני פונה אליכם כי אף אחד עד עכשיו לא נתן לי תשובה מה כל התסמינים האלה?
    האם יש לי איזושהי בעיה שאני צריכה לשים לב אליה?
    אנא נסו לעזור לי בתשובה...

תודה רבה לכם וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה...

הוספת תגובה

• תשובה נורמלית

ד``ר רוברט הפנר
    03/10/2007

כנראה שהלב לא הבעיה העקרית שלך. הפרעות אכילה, תת משקל, רגליים שקופצות בלונה פרק ורעידות בכל הגוף...מה אבחנת רופא המשפחה שודאי בדק אותך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה...תשובה לד"ר רוברט

ס
    05/10/2007

בהמשך לשאלתך,אמנם אני בתת משקל אבל אין לי הפרעות אכילה כיום,
    רופא המשפחה אישר שיש פעימה נוספת ודופק מהיר קבוע, הציעו לי לקחת אספירין פעם ביום אך סירבתי. רופא המשפחה אינו מודאג מהלב, אלא מבלוטות הלימפה שלי, הן מוגדלות מעל לשנתיים בכל חלקי הגוף, בדיקות הדם תקינות ויש לי הפניה להמטולוג, הייתי גם בתל השומר במחלקה אונקולוגית לבדיקה לאחר שנתנו לי הפניה דחופה,עשיתי בדיקות דם ולא חזרתי לשם בגלל ההמתנה והתור הארוך. אכן יש לי כמה בעיות ואין לי כ"כ סבלנות ללכת ולבדוק הכל, אז אני פשוט עוזבת את זה ככה ומצאתי דרך יותר קלה לנסות להבין מה זה ההפרעות קצב האלו בזה ששאלתי אותך,
    את הבעיות האחרות אני מעדיפה להדחיק, אף אחד לא רוצה לשמוע דברים לא נעימים באמצע החיים.
    אשמח אם תוכל להסביר לי בקצרה מה מותר ומה אסור בהפרעות קצב ולמה להתייחס.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

ד``ר רוברט הפנר
    06/10/2007

סאלי בוקר טוב.
    הבנתי אותך מצויין.
    דופק 100 קבוע במנוחה לא מצביע ברוב המאוד גדול של המקרים על בעית לב. גם פעימות לב מוקדמות שמוצאים בהולטר לא מצביעות על בעית לב.
    לדעתי הדופק הגבוה קרוב לודאי תגובתי אולי למצב מטבולי לא תקין. כפי שכתבתי לך גם קודם, הבעיה היא לא הלב, בתגובתך השניה הוספת גם את ענין הבלוטות, שאולי הן תגובתיות למצב דלקתי?
    כדי שתהי שקטה בענין הלב ממליץ לך לעשות אקו לב שהיא בדיקת אולטרסאונד פשוטה. באקו יראו את התכווצות הלב, השסתומים וכו.
    לא ברור לי למה המליצו לך אספירין.
    אם הדופק הגבוה מפריע לך טיפול ב Deralin 10mg פעמיים שלוש ביום לנסיון יכול להיות פתרון.
    בדקת את תפקוד בלוטת המגן? (TSH - בדיקת דם).
    בת כמה את? איזה קופ"ח ואיזור בארץ?
    תרגישי טוב
    ד"ר הפנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ס
    07/10/2007

קודם כל תודה על ההתייחסות,
    בדקתי את בלוטת המגן והיא תקינה לחלוטין.
    אני בקופ"ח כללית באיזור המרכז.
    הדופק לא מפריע לי כלל, הדקירות והתחושה הלא נעימה בחזה מעיקות לפעמים אבל אני יכולה לחיות עם זה.
    אף אחד לא מצליח לפענח את עניין בלוטות הלימפה המוגדלות, כל הרופאים נלחצים מזה ומלחיצים אותי לבדוק את זה עד לפתרון סופי אך עייפתי, זה כבר ככה מעל לשלוש שנים ללא שינוי.
    כפי שציינתי יש לי הפניה להמטולוג ולביופסיה לאישורו הסופי.
    אם אתה חושב שאין לי בעיה בלב למרות ההפרעות קצב וההולטר הלא תקין כ"כ אז אני פשוט יסמוך על חוות הדעת שלך.
    אם יש לך איזשהו טיפ בשבילי לגבי הלב הבלוטות וכ'ו... אשמח לשמוע.
    שוב המון תודה לך ושבוע טוב.
    אגב לא ציינתי- אני בת 28

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב,

לי-אור
    06/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו