echo dodutamin stress test

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• echo dodutamin stress test
    חנה
    07/01/2010

שלום רב !!!

אני בת 62, עברתי ניתוח לתיקון מסתם מיטראלי (שמו לי טבעת), הניתוח הוגדר בהצלחה (הניתוח היה לפני כעשר שנים) בינתיים אני עדיין סובלת מאי ספיקה מיטראלית קלה- בינונית. יש לי עודף משקל, כמו כן סבלתי בעבר מטריגליצרידים וכולסטרול גבוה (כיום מאוזנת בעזרת תרופות), לאחרונה שמתי לב שיש לי כאבים בלב כשאני עושה עבודות בית די פשוטות. הרופא הפנה אותי לעשות בדיקה אקו במאמץ עם דובוטמין.
    בעבר עברתי בדיקה "מיפוי לב" עם דיפירידמול וחשבתי שאני עומדת לסיים את חיי במהלך הבדיקה, הרגשתי כאבי בטן, מחנק וחשבתי שאני עומדת למות. כעת הרופא נותן לי בדיקה עם דובוטמין, אני עדיין מאוד מפחדת לבצע את הבדיקה מחשש שיקרה לי מה שקרה בעבר, הרי הבנתי שגם הדובוטמין מאיץ את קצב הלב. ובכל זאת כשהבעתי את חששותיי מהבדיקה הוא אמר לי שזו לא תהיה אותה בדיקה קשה כמו עם הדיפירידמול, ובכל זאת אני עדיין חוששת ומבקשת בבקשה לדעת מה ההבדל בין מיפוי לב עם דיפירידמול לבין בדיקה במאמץ עם דובוטמין ?
    מודה לכם מראש על תשובתכם אני כבר נואשת, יש לי את הבדיקה, ואני מאוד חוששת לגשת אליה
    תודה
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    echo dodutamin stress test

הוספת תגובה

• הבדלים

ד``ר רוברט הפנר
    08/01/2010

חנה
    ההבדל הוא שאין כל קשר בין שתי הבדיקות.
    במיפוי לא הרגשת טוב כנראה בגלל הדיפירידמול, מה שאין באקו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו