המשך בעיות לב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך בעיות לב?
    ליז
    06/10/2007

לפני יומיים שתיתי אלכוהול (כנראה כמות שהיתה גדולה בשבילי) כי למחרת היה לי דופק 160 למזלי בדיוק כשזה קרה היתי בקופת חולים כי היה לי תור לרופא. המצב שלי התייצב לאחר שעה ובעזרת כמה תרופות. רופאה שבאה לראות אותי אמרה שזה קרה לי בגלל האלכוהול ושזה לא יקרה לי יותר אם אני לא אשתה,אבל הרופא שהיה לי תור עליו רשם לי 25מ"ג נורמיטן והפנה אותי לקרדיולוג עם הבחנה של paroxymal supraventricular tachycardia.אני בת 24 ולמרות שמאד נבהלתי ממה שקרה לי זה נראה לי מוזר להתחיל לשתות תרופות ללב בגילי,חוץ מזה שלנורמיטן יש תופעות לוואי קשות ומחרותיים יש לי מבחן.אני גם קצת אנמית HB11.2 אולי זה גם קשור.במאמץ בינוני יש לי קוצר נשימה ודפיקות לב.

מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך בעיות לב?

הוספת תגובה

• בעיות לב

ד``ר רוברט הפנר
    07/10/2007

אם זהו ארוע ראשון של SVT אין הכרח בטיפול תרופתי מה גם שאולי באמת האלכוהול גרם לזה.
    אבל אם מידי פעם את כן מרגישה דפיקות לב, את לפני מבחן ונורא מתרגשת, כן ממליץ לך Normiten תנסי קודם מינון של 12,5 מג'. הדופק יהיה פחות מהיר ותרגישי גם יותר רגועה במבחן. תמיד תוכלי להפסיק את זה בעתיד, לא מדובר בטיפול "ללב".
    לסיכום: אל תהי מודאגת, כך או כך זה בסדר, זה לא כל כך גורלי.
    בהצלחה
    ד"ר הפנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו