שאלה מאישה הרה שבוע 35+4 דחוףף בבקש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מאישה הרה שבוע 35+4 דחוףף בבקש
    מלי
    18/01/2010

שלום רב,לפני כחודשיים פניתי אליכם כאשר הבעיה החלה וקיבלתי תשובה מהירה ומרגיעה נוכח המצב מכם(שוב תודה)
    אני בת 2/8 בהריון שלישי ללא מצב זהה בהריונות קודמים ,העינין כזה:מזה כחודשיים הדופק עולה עד מאוד במצב מנוחה ,מגיע סיחרור והתעלפות (לא בכל המקרים. בחלקם)עקב כך אושפזתי כאשר פעם מצב זה קרה בכביש ופעם אף גרם לחבלת ראש ,היה אירוע זהה כאשר ההיתי מוזמנת למרפאה בסיכון כאשר במקום נכח רופא קרדיולוג ילדים(ד"ר תמיר המקסים)שבדק ואמר כי הדופק אכן גבוהה .
    לאחר בירור שנעשה באישפוז(שכלל 2 הלטר לב לבקשת קרדיולוג אק"ג )נאמר כי לא נימצא דבר חוץ מבאמת מצב של סינוס דרכיקדיה(מקווה שכך רושמים זאת) והוסבר שזה בשילוב עם לחץ דם וכובד העובר גורמים לכך .קבלתי הנחיות לשמירת הריון בשכיבה,ליווי צמוד ,ולא להתאמץ כלל בכדי לסיים את ההריון בשלום.
    לשאלתי:לבקשת קרגיולוג בי"ח הותקן לי לופריקורדר,כרגע הגעתי למצב של דופק לאחר שידור(במנוחה מלאה) דופק מתחיל ב 125 לדקה ומתגבר ל 150 לדקה .
    מה לעשות?האם יש סכנה במצב מאמץ בלידה רגילה?
    האם לחזור לבי"ח ?(מכיוון שלמרות האירועים שחזרו ,אני לא חזרתי להתאשפז שוב )
    אודה על תשובה במהרה סליחה על אורך הטקסט

מאמא לחוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דחוף

ד``ר רוברט הפנר
    18/01/2010

מלי,
    אני מבין שעברת בינתיים לא מעט רופאים.
    לכן אני חושב, שאחרי שכל כך הרבה רופאים מכירים את בעייתך, לא יהיה נכון לפתור את הבעיות הדחופות באינטרנט.
    בכל מקרה, אם כעת (!) את לא מרגישה טוב, שלא בכל יום, אני ממליץ לך לפנות לחדר מיון.
    עימך הסליחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו