אם אפשר חוות דעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם אפשר חוות דעת
    דני
    07/02/2010

אני בן 68 ,שמונה שנים לאחר נתוח מעקפים ,שנתים עם קוצב לב,לפני שנה עשו לי צנטור,הכל נקי ,יש לי בליה של השסתום האורטלי,לחץ דם 120.80 ממש לא שמן,שוקל 83 קילו בגובה 182,אין לי סוכרת,לא מעשן,עשנתי בעבר הרחוק,רוב משפחתי מצד אבי מתו בגילאים 30 ארבעים
    עקרונית בריא כמו שור,רק אם למשל עולה מדרגות או עליה בכביש ,אחרי כמה דקות ,בבת אחת מאבד הנשימה,כלומר חייב לעצור ולנשום מהר ועמוק, במצב זה אני כבר שנתים ,בגלל זה עשו לי צנטור ולאחרונה נתנו לי קרדיבלול, הכדור הזה שפר את מצבי,כמובן לא בדקתי ממש,כי רגלי התנפחו והסוכר עלה בעשרים וחמשה אחוז, הפסקתי לקחת, יש בפני שתי אפשרויות ,או לקחת תחליף שבטוח יש לו תופעות לוואי ,או לעזוב כל זה ולהמשיך ככה, כלומר כל עשרים מדרגות לעצור,לחכות לנשום ולהמשיך,איך לדעתך רצוי שאנהג? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אם אפשר חוות דעת

הוספת תגובה

• חוות דעת

ד``ר רוברט הפנר
    08/02/2010

דני,
    אתה צריך להחליט מה אתה רוצה לעשות עם עצמך.
    אתה כנראה במין תהליך של הכחשה עצמית.
    עברת ניתוח מעקפים, צנתור לפני שנה הכל נקי. מה הכוונה? הניתוח היה טעות?
    השתילו לך קוצב לב? הייתה בעיה בדופק?
    בעית שסתום אאורטלי...לא ציינת איזה
    הסוכר עלה לך, ב 25%, תרופה? בספק גדול.
    אהה!!! תרופת תחליף? בטוח תפתח תופעות לוואי....אתה בטוח?
    עכשיו תקרא שוב את מה שכתבת, האם השור שנחנק מקוצר נשימה בעליית מדרגות באמת בריא?
    כשתבין את מצבך האמיתי, תדע להחליט מה לעשות עם עצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו